Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!
Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Ezt kérd az ünnepekre!

Bő három hét múlva karácsony! Gondolom, már te is várod!
Tervezgeted már, mit adsz és mit kérsz karácsonyra? Nos, ha írós ajándékon gondolkodsz, hadd segítsek!

 Írós könyvet ajándékba!

Egyrészt szóba jöhet az Írói jegyzetek című kiadványom, ami nemcsak hasznos, hanem a többi könyvhöz képest még olcsó is, a webshopból 1499 forintért megrendelheted:

Ha üres füzetre vágysz, sztorik és ötletek jegyzeteléséhez vagy kreatív naplózáshoz, bullet journal vezetéshez, akkor a jegyzetfüzeteket ajánlom!  Van belőle madártollas, kikötős, és álomfogós kivitelben is. 

Meglepheted szeretteidet vagy magadat az előrendelhető Hogyan írjunk könyvet? – második kiadással is úgy, hogy kézzel fogható ajándék legyen a fa alatt. Hogy hogyan? Olvass tovább!

Ajándékot ugyanis nem csak tárgyak, hanem élmény formájában is adhatunk! Lehet szó  vásárlási kuponról, könyvutalványról, vagy akár egy workshopról, a KNW webshopban már számos különféle ajándékötlet közül válogathatsz. 

Különleges karácsonyi KNW ajándékkártya

Idén különleges meglepetéssel készültem karácsonyra. Bármelyik tanfolyamot vásárolod meg a webshopból, elküldünk egy névre szóló, karácsonyi üdvözlőlapot, KNW ajándékkártyával. Ha december 13-ig rendelsz, akkor a kártyát postán kapod meg, december 14. után pedig nyomtatható formátumban, így te magad nyomtathatod ki és teheted a fa alá.

Rendelési határidő: december 24. vasárnap dél!

Ügyeletet tartunk, így ha december 23-24. hétvégén leadod a rendelést és a befizetés igazolását elküldöd nekünk még szenteste napján délig, akkor délután kettőig megkapod a nyomtatható kártyát!
FONTOS: A megrendelés leadásánál megjegyzésben jelezd, hogy ajándék lesz! Ne feledd megadni az ajándékozott nevét és postacímét – ha magadnak rendeled az ajándékot, akkor is kapsz kártyát!

Kérj tanfolyamot karácsonyra szeretteidtől!

Szerdai Sztorilabor

Hadd ajánljam figyelmedbe a Sztorilabort, ami kifejezetten az írástechnika fejlesztésre szolgál. Itt heti feladatok vannak, ezeket vesézzük ki minden következő alkalommal. Ez az egyik legjobb módja annak, hogy kilépj a komfortzónádból, és azonnali visszacsatolást kapj az irományodra. A szerda délutáni órák fergeteges hangulatban telnek, így jövőre lehetőséged lesz egy szerda délelőtti, illetve egy csütörtök délutáni időpont közül választani, hétfő esténként pedig online változatban is elindítjuk a Sztorilabort!

Ha idén szemeztél a KNW Novel School regényíró tanfolyammal, de nem volt lehetőséged eljönni, akkor van egy jó hírem. Hamarosan jön a következő! Miért ne kérhetnéd ezt karácsonyra? A család biztos hálás lesz érte, hogy az ajándékodért nem kell a zsúfolt plázákban rohangálni. Akár már most elküldheted nekik a KNW Novel School regényíró tanfolyam webshop linkjét, ne kelljen tovább törniük a fejüket a meglepetéseden. 

KNW Novel School

Ha éppen a könyvkiadás küszöbén állsz, akkor kérj jegyet a Könyvkiadás-könyvmarketing workshopra, amit januárban megismétlünk, még több Instagram tippel, vagy kérd ajándékba a Mikulástól az Adózás, könyvelés íróknak tréninget (ami december 7-én lesz). Sinka Júlia adótanácsadó minden egyénileg feltett kérdésedre válaszolni fog, tőlem pedig a könyvkiadásról kérdezhetsz. 

Olvass karácsonyi történeteket!

Amennyiben karácsonyi hangulatra vágysz, ajánlom figyelmedbe a webshopban kapható történeteket:

Kérj e-könyvet az írásról!

Kérj vagy ajándékozz e-szakkönyvet, erről e-mailben küldünk nyomtatható karácsonyi ajándékkártyát!
December 13-ig leadott és kifizetett rendelések esetén, ahol a rendelés összértéke eléri a 4000 forintot, e-könyv esetén is postai úton küldünk ajándékkártyát, tehát fontos, hogy megjegyzésben jelezd, hogy ajándék lesz! Ne feledd megadni az ajándékozott nevét és postacímét – ha magadnak rendeled az ajándékot, akkor is kapsz kártyát!
(A Hogyan írjunk könyvet? – második kiadás előrendelésére is küldünk karácsonyi kártyát.)
FONTOS: ha ajándékba adod az e-könyvet, mi közvetlenül az ajándékozottnak küldjük ezt el december 24. vasárnap délután kettőkor. Fontos tehát, hogy megjegyzésben add meg az ajándékozott e-mailcímét is!
Íme a választható e-szakkönyvek:

Nagyon boldog karácsonyt kívánok neked! Ha kérdésed van, írj!

Leave this field blank

Hogy egy cikkemről se maradj le, iratkozz fel a hírlevelemre!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .