Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!
Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Beszélgessünk a romantikus irodalomról!

Szuper könyvbemutatóra invitállak titeket 2020. március 14-én a József Attila Színházba, ahol Barát Enikővel fogok beszélgetni. Kérdezem majd romantikáról, táncról, írásról és az írói lét velejáróiról, a történetek hátteréről. A Hazugok és a Megtörtek című regényei egyaránt terítékre kerülnek.

Barát Enikő

A Facebook eseményt itt találhatjátok meg.
“A táncművészből lett írónő Hazugok című első regényével szó szerint berobbant a szórakoztató irodalomba 2019 elején. Második regénye Megtörtek címmel lát napvilágot 2020. március 1-én, mellyel 11 napon át, töretlenül vezette a Libri Előrendelési sikerlistát. Regényeit az élet ihleti, hiszen igaz történeteket dolgoz fel. Olvasói leginkább páratlanul szókimondó, őszinte stílusa miatt kedvelik. A 21. század legelemibb problémáival foglalkozik, és nem mindennapi közösségek életbe nyújt betekintést művein keresztül.
A délutáni műsorban a szerző minden művéből részleteket olvas fel H. Varga Tamás színész, rendező és Szemerédi Bernadett színésznő. A színésznő egy meglepetéssel is készül a jelenlévők számára.
A műsor háziasszonya Huszárik Kata, Jászai Mari-díjas színművésznő.
A beszélgetést Nádasi Krisz szerkesztő, írósegítő vezeti.
A műsor a József Attila Színház JaSZalonjában kerül megrendezésre, ahol asztalok körüli elhelyezés fogadja a vendégeket, és kávézási lehetőség áll rendelkezésre.
A helyszínen az írónő eddig megjelent művei 30% KEDVEZMÉNNYEL megvásárolhatók, dedikáltathatók. (Minden helyszínen megvásárolt könyv mellé egy Kísért a múlt című novellát adunk ajándékba.)
A BELÉPÉS DÍJTALAN, ám a LÉTSZÁM KORLÁTOZOTT, ezért kérjük, részvételi szándékát 2020. március 10-ig jelezze a szervezes@jozsefattilaszinhaz.hu e-mail címen. “

Kedvcsinálónak itt a Megtörtek fülszövege:
Egy fájdalmasan őszinte és szívszorító történet, amelyet az élet ihletett Dása Szmirnova komoly versenytáncos múlttal a háta mögött diplomás táncpedagógus lesz. Angyali szépség, ám a lelke fagyos, mint a tél. Magyarországra költözik, ahol az orosz rutint követve, vasszigorral neveli tanítványait. Anyagi jóléte és szakmai tudása miatt azt hiszi, neki mindent szabad. Szembemegy a magyar oktatási rendszerrel, nem törődve növendékei szüleivel sem. Kezelhetetlen természet, mígnem váratlanul megismerkedik egy szeretetteljes férfival. Oroszi Hunor gyötrelmes gyermekkora után Istennel a szívében kezd új életet. Agyontetovált, kigyúrt testű drogterapeutaként, őszinte elhivatottsággal segíti a régi önmagára emlékeztető, szerencsétlen sorsú gyerekeket a kiskorúak drogrehabilitációs intézetében. Melegszívű férfi, mígnem véletlenül találkozik egy kemény lelkű, elutasító nővel. Két külön világ: társadalmi különbségek, ellentétes oktatási normák, eltérő vallási nézetek. Mégis mindketten szerelemre ébrednek. Vajon képes lesz ez a két megtört lélek kézen fogva elindulni a gyógyulás útján? B. E. Belle, a nagy sikerű Hazugok című regény szerzőjének legújabb, fájdalmasan őszinte, gyönyörű szerelmi története a mai korra jellemző legelemibb társadalmi problémákat tárja az olvasó elé, miközben bebizonyítja, hogy a szerelem nem ismer határokat.

Tarts velünk 2020. március 14-én te is a József Attila színházba erre a remek hangulatú könyvbemutatóra.

Hogy egy cikkemről se maradj le, iratkozz fel a hírlevelemre!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .