Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Extra akciós a Könyvkiadás-Könyvmarketing workshop!

Örömmel jelentem be, hogy az idei első foglalkozásunk a ti kérésetekre a Könyvkiadás- Könyvmarketing workshop lesz. Ráadásul van egy meglepetésem is, most extra akciós áron vehetsz rész rajta!

A workshop időpontja 2021. március 20-án szombat lesz.

Ez a program neked szól, ha:

  • könyvkiadás közelében vagy, és
  • függetlenül attól, hogy szépirodalmat vagy szakkönyvet írsz,
  • hagyományos, vagy magánkiadásban szeretnél megjelenni,
  • szeretnél több olvasót!
A könyvkiadás-könyvmarketing workshop egyben tréning és konzultáció: minden kérdésedet elhozhatod a kiadásról és a marketingről, és én megválaszolom!

Miről is lesz szó konkrétan?

Ez egy egésznapos foglalkozásról, ahol személyre szabottan beszélek a könyvkiadási lehetőségekről: hogyan döntsd el, hogy hozzád a hagyományos vagy a magánkiadás illik? Egyáltalán mit takar pontosan ez a két fogalom? És ami talán a legfontosabb: mennyi pénzt lehet vele keresni? Mi a könyvkiadás folyamata? Mennyi időbe telik, mire a kéziratból könyv lesz és milyen lépésekre van szükség? Ha magánkiadásban gondolkodsz, égető szükséged van erre az információra. Pontos adatokat adok a kezedbe, kinek kell írni, kit kell felhívni, ha a boltok polcán szeretnéd látni a könyvedet.

A könyvkiadás-könyvmarketing workshop praktikus részletei

A foglalkozás egy teljes szombati napon át tart.

A tréning helyszíne a KNW iroda, Budapesten, a XI. kerületben, közel a Kelenföld pályaudvarhoz, metrómegálló mellett. A járványhelyzetre való tekintettel nagy valószínűséggel az online résztvevők lesznek többségben. Tehát akár külföldről is tudsz csatlakozni a workshophoz!

Ráadásul ne feledd, sosem volt még ekkora kedvezmény a könyvkiadás-könyvmarketing workshopra!

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .