Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Tervezzünk együtt évet!

Arra szerintem már rájöttél, hogy én meglehetősen tervező alkat vagyok. Amiből egyenesen következik az, hogy éves célokat is szoktam állítani magamnak, és össeszedem az adott évre vonatkozó vágyaimat, álmaimat is.

Tavaly nemcsak a céljaimmal foglalkoztam, hanem azzal is, mit sikerült elérnem, mennyire vagyok elégedett magammal. Nagyon élveztem végiggondolni az elmúlt egy évem különböző aspektusait és írni róluk pár mondatot… néha azt vettem észre, szívesebben írnék sokkal hosszabban, mint ahogy azt elterveztem.

A tapasztalataim alapján összeállítottam egy fogalmazáslistát: egy havi gondolkodni-, és írnivalót arról, hogyan sikerült a tavalyi év, és még egy havit arról, hogyan tervezem a következő évet. A feladat lényege, hogy mindennap leülsz és megírod ezt a pár mondatot: akár este, akár napindítóként, vagy az ebédszünetedben… mindegy! Az a lényeg, hogy adok néhány kulcsszót, te pedig – írsz!

Ha elég bátor vagy lefényképezni a fogalmazásodat és Facebookon vagy Instagramon megosztani a nagyvilággal (érzékeny részeket takard ki), tedd hozzá a képhez a #knwchallenge kulcsszót!

Fogalmazásra fel!

Az első 14 kérdést itt találod!

A borítókép jtraftonart munkája.

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .