Leárazott „Hogyan írjunk könyvet” könyvvásár!

A mai bejelentésnek az anyagiakban kissé szűkölködő olvasók fognak örülni:
Nyomdahibás Hogyan írjunk könyvet? könyvvásárt tartunk!

Leárazott „Hogyan írjunk könyvet” könyvvásár!

Képzeld el, az történt, hogy a nyomda, aki a Hogyan írjunk könyvetelső nyomását készítette, hibásan dolgozott. Készítettek olyan példányokat, amelyekből hiányzik néhány lap, vagy halványak egyes oldalak, vagy két oldal van egymásra nyomtatva.
Abban állapodtam meg e nyomdával: Cypress nyomda / MyBook kiadó, hogy a hibás példányokat újranyomják nekem. De amikor jelentkeztem náluk a végleges hibás példányszámmal, kereken tagadtak mindent!
Nyilván soha többé nem dolgozom majd ezzel a nyomdával és neked sem ajánlom őket.
Én pedig most itt állok több tucat hibás könyvvel, amit boltba nem adhatok, de tüzelőnek sajnálok. Arra gondoltam tehát, hogy megadom nektek a lehetőséget, hogy ezeket a köteteket is megvásároljátok.

Hogyan lehet nyomdahibás Hogyan írjunk könyvet kötethez jutni?

Írj nekünk az alábbi nyomtatványon, és megírjuk neked a pontos teendőket. Azt fogjuk kérni, hogy 1000 forintot utalj el nekünk, majd egy közösen megbeszélt napon látogass el a KNW irodába és válaszd ki ott helyben, melyik hibával tudsz együtt élni.
Az iroda Budapesten van, a XI. kerületben. Ha nem tudsz eljönni és postázást kérnél, arra is lesz lehetőség, ez esetben megírjuk neked a hibás könyvek listáját és plusz 700 Ft postaköltséget is kérünk.
Minden könyvbe beleírjuk, pontosan mi a hibája, de te magad is ellenőrizd majd. Ha például az egyikből hiányzik a 35-44. oldal, de a másikból a 223-232. oldal, akár úgy is dönthetsz, hogy megveszed mind a kettőt. Rajtad múlik.
Fontos: sajnos nem tudsz a helyszínen készpénzzel fizetni, mindenféle adózási előírások miatt, így mindenképpen írj nekünk a részletekért!

Contact

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről!

*Köszönöm, ha megosztod a cikket!*
Share

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Share