Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Rejtelmes karácsonyok – új regény, nyomtatásban!

Óriási örömmel jelentem be, hogy hamarosan új regény jelenik meg a boltokban KNW logóval. Ezúttal nem írástechnikai könyvről van szó. Emlékeztek még a tavalyi karácsonyi kisregény-pályázatra? Akkor ez a könyv született.

A kötetből 200 körüli példányszám fogyott, és a szerzőkkel beszéltünk egy újabb könyv kiadásáról a következő évben. Nos, úgy alakult, hogy a tizenkét szerzőből négy valóban írt egy marha jó kisregényt (némelyik nem is olyan kicsi), a toplistás szerzők közül kettőt pedig még meghívtunk, csatlakozzon a kötethez. A nyári melegben mi karácsonyi rejtélyeket írtunk és szerkesztettünk, hogy aki izgalmas és ünnepi olvasnivalót keres a téli zimankóban, tudjon mit hazavinni.

Igen, rejtélyes történeteket írtunk.

Szűcs Erika egy angliai karácsony történetét osztja meg veletek, amikor Carol a frissen örökölt kastélyt díszíti fel olyan káprázatos pompában, ahogy az kétszáz éve kinézett. Nem számol vele, hogy a múltidézés milyen következményekkel járhat…

Szabó Péter az 1920-as évek New Yorkjába visz el bennünket, ahol Frank Blizzard magánhekus mellett ülve követhetünk nyomon egy bonyolult gyilkossági ügyet. A kérges szívű Frank a karácsonyban sem hisz, mégis olyan helyzetben találja magát, ahol számára érthetetlen okból megmenti egy családapa életét.

Németh Krisztina regénye egy fiatal magyar lányról, Lénáról szól, aki New Yorkban él. Egy mexikói kislány örökbefogadását felügyeli, aminek rutinmunkának kellene lennie… de valami nem stimmel, a szemfüles magyar leány pedig a megérzései után megy. Még nem tudja, hogy több titkot is felderít majd az ünnepek előtt!

Keresztesi Dorottya megmutatja nekünk, hogy egy széthullott családnak is van esélye megtalálni a boldogságot, és az anya nélkül maradt Gergő és Vicus karácsonykor igenis mosolyogni fog.

Az én egyik kisregényem is szerepel majd a kötetben, mégpedig a tavaly önállóan megjelent Diótörő-történet. Nemcsak rejtélyes, hanem kalandos és humoros is: az utazási irodában dolgozó Luca élete ugyanis nem nélkülözi a fordulatokat. Lesz itt sportkocsi egy szerencsétlen muksóval, csinos zenész, gyönyörű és okos olasz nő, kórház, füge és csokitorta.

A kötetet Tolnai Norbert különös története zárja. Sári Ferenc negyvenes fizikatanár naplóját olvashatjuk egy osztályfőnöki terminusról és egy furcsa esetről, amibe a budai gimnáziumban botlik bele.

A négyszáz oldalas kötet e-könyvben megvásárolható! Ha nem szeretnél róla lemaradni, rendeld meg még ma!

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .