Találkozzunk a KÖNYV 2019 konferencián!

Többen újságoltátok már nekem, hogy találkozunk idén májusban, mert jöttök a Kiadom a könyvemet konferenciára, ami egy egész napos könyvkiadás-könyvmarketing esemény lesz Budapesten, a Lurdy házban május 25-én, szombaton.

Az a jó hírem, hogy bár az ülőhelyek már elfogytak, még mindig tudsz jelentkezni:

Videójegy még kapható a könyvkiadás-könyvmarketing konferenciára !

Ragadj meg egyet és hallgasd meg az előadókat, akik mindannyian írtak és adtak már ki könyvet, van, aki tartalommarketinggel foglalkozik, más Facebook-marketinggel és így tovább.

Mivel belátok a kulisszák mögé, mesélek neked róla bővebben, mire is számíthatsz a konferencián azon túl, ami a hirdetésekből rád szakad!

1. A könyvírás és a marketing összefonódása

Berze Márton arról mesél majd, hogyan építsd tudatosan, amit kommunikálsz magadról, a könyvedről, az ezzel kapcsolatos birodalomról. Öt fázisra bontja a munkát: kutatás, írás, publikálás, marketing, tartalomkészítés.

Könyvírás vagy könyvmarketing? Mindkettő!

2. A bevételgeneráló könyvírás

Gáspár Kata rengeteg érdekességet mond majd neked az írásról és kiadásról, amin akkor érdemes gondolkodni, mielőtt megírnád (és mielőtt kiadnád!) a könyved. Megmutatja, milyen szempontból lehet értékes a könyved, mikor hoz ismertséget és mikor hoz bevételt – mert ez egyáltalán nem ugyanaz!

3. Anyagi függetlenség könyvkiadással

Lázár Csaba előadását azoknak ajánlom, akik komolyan szeretnének az írásból megélni. Mit kell tenned ahhoz, hogy a könyved megteremtse neked az anyagi függetlenséget, hogyan építsd a személyes márkádat, hogy ez megtörténjen?

4. Hirdessek-e könyvet a Facebookon?

Molnár Ferenc őszintén meg fogja mondani, mikor érdemes hirdetned, mert alapjában véve a Facebook tényleg egy nagy pénznyelő. A könyvek hirdetésének ráadásul teljesen más szabályai vannak, mint ami a többi termék vagy szolgáltatás esetében!

5. Hogyan add el a regényedet nyomulás nélkül?

Az én előadásom arról fog szólni, hogyan lehetsz sikeres akkor is, ha nincs gyomrod boldog-boldogtalan arcába nyomni a könyvedet. A fókusz inkább a regényen lesz, de az előadás nagy része szakkönyvíróknak is érdekes!

Itt éppen storytelling workshopot tartok egy cégnek. Azon gondolkodom, a KÖNYV 2019 konferenciára melegítőben jövök, hogy lássátok, mennyire nem szeretek eladni 🙂

6. A könyvkiadás és terjesztés buktatói

Temesvári Richárd előadását nagyon várom, ugyanis sok-sok példát mutat majd arra, mit ne tegyünk, hogyan lehet elrontani a könyvkiadást és a könyvmarketinget. Nem csúnya borítókat fog mutatni, hanem például a kutatási hibákra hívja fel a figyelmet, és azt feszegeti, miért veszi meg más a könyvedet, nem pedig az, akinek szántad.

7. Egy önfinanszírozó kampány

Vida Ági a szemedbe fogja mondani, hogy a marketingkampányt azelőtt kell megtervezned, hogy megírnád a könyvet, és igenis számolnod kell vele, hogy a könyved nem adja el önmagát, nem történik csoda, ha nem tervezed meg.

8. Mi a célod a könyveddel?

Vörös Szilva előadása rólad fog szólni, arról, hogy a saját céljaiddal kell tisztában lenned, és konkrét tippekkel segít, mivel változtathatod meg a gondolkodásodat, hogy sikeres író, sikeres ember váljék belőled.

Mennyire szeretnéd lenyűgözni az olvasóidat? És mivel?

9.  Miből áll a könyvírás az íráson kívül?

Weiser István olyan érdekességekről mesél majd, ami által jó benyomást tehetsz a könyveddel az olvasóra. Beszél majd a formáról és a tartalomról, a szerkezetről és a borítóról, hogy mitől leszel hiteles, mi ad neked íróként tekintélyt.

Lesznek meglepetések is, például ha nem csak az alapjegyet vásárolod meg, tiéd lehet egy plusz könyv a fenti témák érintésével, de sorsolunk mobiltelefont és számítógépet is!

A jelentkezés részleteiről itt olvashatsz bővebben, érdemes mielőbb megvenni a jegyet, mert az ára a konferencia közeledtével emelkedni fog!

Ha kérdésed van a konferenciával kapcsolatban, megjegyzésben várom!

Találkozunk május 25-én?

*Köszönöm, ha megosztod a cikket!*
Share

Megjegyzés hozzáfűzése

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

2 hozzászólás “Találkozzunk a KÖNYV 2019 konferencián!”

Share