Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Tudsz rosszul írni?

A minap egy ismerősöm bűnrossz Wattpados történetet osztott meg a Facebookon, mondván, hogy hihetetlen, egyesek milyen borzalmasan írnak. Jól elbeszélgettünk a poszt alatt, azt taglalván, mi vajon tudunk-e ilyen rosszat írni, ha nekiduráljuk magunkat.

No, hát írjunk!

Írjunk rosszat!

Ha van kedved, nevezz be, mondjuk egy legföljebb 300 szavas szösszenettel. Fontos, hogy nagyjából legyen értelme a sztoridnak, tehát az ártatlan szemlélő vélhesse úgy, hogy komolyan gondoltad. De kövess el benne hibát. Rád bízom, hogy egy hibát nagyítasz fel végig, vagy pedig megpróbálsz minél többet belegyömöszkölni a 300 szóba. (És ne aggódj, hogy a 300 kevés, hiszen a legtöbb rossz írásnak nincs csattanója, vagy rossz van neki.) Ne legyen érthetlen, vagy ne legyen benne annyi helyesírási hiba, hogy nem látjuk a helyes szavakat. Élvezhetően pocsékat alkoss, amin a hasunkat fogjuk a nevetéstől!

A szösszenetedet kommentben írd be, és ha van hozzáfűznivalód, azt mondjuk ***-gal elválasztva nyugodtan tedd hozzá. (Leírhatod, milyen hibákat akartál elkövetni, miért… bármit!)

Kérem, hogy az explicit szexuális tartalmat mellőzd, mert kiskorúak is olvassák a blogot. Káromkodni lehet, de azt is olyan fiatalkorúsan.

FONTOS!

Ez nem pályázat, nincs zsűri, nem lesz nyeremény sem, de mindenki fájdalmasan grimaszolhat és röhöghet a saját gépe előtt, amennyit csak tetszik!

Aki hozzászól, töltse le az itt látható szép plecsnit, utána büszkén kiteheti a blogjára vagy megoszthatja Facebookon, kinyomtathatja, képernyő háttérképnek használhatja, akármi.

Hajrá!

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

16 hozzászólás “Tudsz rosszul írni?”