Hogyan írjunk könyvet?

mockup_blond

Hogyan írjunk könyvet?

Gyakorlati kalauz fogalmazáshoz, szakmai és irodalmi szövegek írásához

Az írást meg lehet tanulni?

Igen!

Kreatív írás, novellaírás, könyvírás, blogposzt, levél, iskolai fogalmazás, esszé írása – a kiadvány minden kérdésre válaszol. Ez az egyedülálló szakkönyv bevezeti az olvasót nemcsak a regényírás, hanem az általánosságban vett írás titkaiba is. Nádasi Krisz író, szerkesztő azt vallja, hogy a fogalmazás is egy olyan készség, ami gyakorlással és tanulással fejleszthető.

Krisz megmutatja, hogyan nézzünk a műveinkre madártávlatból, mondandónkat hogyan tagoljuk részekre, majd elrepít bennünket a szavak, betűk világába is.

Könyv vagy egyéb fogalmazás tervezése!

Műfaji tanácsok!

Írástechnika!

Írói gyakorlatok, feladványok, példák!

Saját kéziratunk szerkesztése!

Könyvcím és fülszöveg írása!

Gyakorlati tippek!

Nyomtatott könyv!                       E-könyv 1.999 Ft!

Ha nálam adod le a rendelésedet, az itt megadott fix árakon juthatsz hozzá az e-könyvhöz, illetve a nyomtatott könyvhöz. Már csak az a kérdés, hogyan szeretnél olvasni: papíralapon vagy e-olvasón?

mockup_coffee

Miért rendeld meg most, tőlem?

  1. Mert nálam még van néhány darab, a könyvesboltokban már elfogyott 🙂
  2. Mert nálam közel 30% ENGEDMÉNNYEL jutsz hozzá!
  3. HA 2016. JÚNIUS 9-IG, A KÖNYVHÉTIG RENDELSZ, feltehetsz egy kérdést – ami biztosan megválaszolásra kerül csak neked, személyesen egy külön levélben!
  4. AJÁNDÉK! Nyomtatható pdf dokumentumként kapod meg a könyvben leírt módszertanon alapuló Könyvszerkesztési segédletet. Ez egy 18 oldalas ellenőrzési lista. A könyved, írásod elkészültekor veszed elő és mész végig az egyes pontokon: vannak itt megválaszolandó kérdések, pipálandó aspektusok. Minden szerepel benne, amit a könyvben a szerkesztéssel kapcsolatban javaslok, így már most hasznát veszed!

Ugye, hogy megéri?

mockup_laptop

Ki ez a Nádasi Krisz?

Író vagyok. Írástechnikai rovatot vezetek a Könyv.Guru oldalon, irodalmi rovatot a Bájoló Magazinnál, mentornak kértek fel egy állami program keretében. Jelent már meg könyvem hagyományos kiadónál, és szeretem a magánkiadást is. Az írás, mint szakma azonban független a megjelenési formától. Akár internetes blogot, akár szakácskönyvet, tudományos értekezést, iskolai fogalmazást, novellákat vagy regényt írsz, megérdemled a bátorítást és támogatást – és a tudást. Hogy hogyan kell írni.

Ez az az ok, ami miatt blogot indítottam, ami miatt pályázatokat írok ki vagy szerkesztést vállalok. Ez az az ok, ami miatt e-könyveket adtam ki fogalmazásról, írástechnikáról, könyvkiadásról, könyvmarketingről. Hiszem, hogy a munkámra szükség van – különben nem kerültek volna a könyveim igen hamar az eladási listák élére.

Ezt az új könyvet is NEKED írtam.

Végiggondoltam magát az írás folyamatát, és az ötlettől ennek kidolgozásán át a szavakkal való zsonglőrködésen keresztül egészen a kész mű szerkesztéséig haladok veled és súgom a füledbe, mit és hogyan tegyél ahhoz, hogy  egy igazán klassz könyvet tegyél össze. Még arra is adok tippeket, mire figyelj a különböző műfajoknál. Nemcsak regény, hanem szakmai és tudományos könyv, novella, blogposzt, újságcikk, vers és levél írásához is elméleti tudást és gyakorlati segítséget kapsz. Rengeteg példa szerepel ebben a könyvben, valamint feladatok, gyakorlatok is bőven vannak benne.

 HIK_Mb

Rendeld meg most, ha:

– gyakran gondolsz rá, vajon jó úton haladsz-e, vajon mit szólna hozzá egy kiadó, egy szakmabéli!

– szeretnél belekukkantani egy írói kézikönyvbe!

– nem akarod elszalasztani az esélyt, hogy a boltokban elkapkodják a könyvet!

– te is tudod, hogy a piacon egyedülálló ez az írástechnikai szakkönyv!

– olyan kiadványra vágysz, amiben minden benne van!

– tudod, hogy én TÉNYLEG meg szoktam változtatni az akcióimat, és nem akarsz lemaradni a nagyszerű árról és a szuper ajándékokról!

Share