Hogyan írjunk könyvet? (nyomtatott könyv) – 2. KIADÁS ELŐRENDELÉS!

4200 Ft

Gyakorlati kalauz fogalmazáshoz, szakmai és irodalmi szövegek írásához

Engedélyezett utánrendelésre

*Köszönöm, ha megosztod a cikket!*
Share

Leírás

 Az írást meg lehet tanulni?

Igen!

Kreatív írás, novellaírás, könyvírás, blogposzt, levél, iskolai fogalmazás, esszé írása – a kiadvány minden kérdésre válaszol. Ez az egyedülálló szakkönyv bevezeti az olvasót nemcsak a regényírás, hanem az általánosságban vett írás titkaiba is. Nádasi Krisz író, szerkesztő azt vallja, hogy a fogalmazás is egy olyan készség, ami gyakorlással és tanulással fejleszthető.

Krisz megmutatja, hogyan nézzünk a műveinkre madártávlatból, mondandónkat hogyan tagoljuk részekre, majd elrepít bennünket a szavak, betűk világába is.

HIK2Könyv vagy egyéb fogalmazás tervezése

Műfaji tanácsok

Írástechnika

Írói gyakorlatok, feladványok, példák

Saját kéziratunk szerkesztése

Könyvcím és fülszöveg írása

Gyakorlati tippek

Nádasi Krisz író és szerkesztő. Írástechnikai, illetve irodalmi rovatot vezet különböző portálokon, tanácsadással, oktatással foglalkozik; intézményesített formában, állami ösztöndíjjal vesz részt fiatal írók mentorálásában. Írástechnikai blogjának olvasói 90%-ban visszatérő vendégek, korábbi e-szakkönyvei vezetik a tankönyv kategória eladási listáját. Jelent meg könyve hagyományos kiadásban és magánúton is. Hitvallása, hogy mindenki, aki szívesen ír, megérdemli a bátorítást és támogatást – és persze a tudást.

“Hurrá, végre itt a várva várt segítség!

Érettségizők, felvételizők, leendő és pályakezdő írók, bloggerek kalauza e könyv. Szórakoztató fogalmazási, szerkesztési gyakorlatokkal, kincset érő tippekkel vezet be minket Krisz az íróvá válás fortélyaiba. Vidám tánclépesekkel keringőzünk az irodalmi igényesség tükörparkettjén. Hiánypótló mű, már nagyon régen vártuk a magyar könyvpiacon!

Jó játékot, jó szórakozást, jó írást kívánok az olvasónak – ezzel a könyvvel biztos sikerre számíthat.

Vigye haza még ma!”

Otta Katalin irodalomtanár és drámapedagógus, lektor

HIKppAjándékba adod?

Ha a Hogyan írjunk könyvet? ajándék lesz, a rendelés során megjegyzésben írd meg, kinek dedikáljam! (Ha ezt nem írod meg, akkor a te nevedre fog szólni az ajánlás.)

Átvétel

A könyvet fizetés után, postán vagy futártól kapod meg, a rendeléstől számított egy héten belül!

Előrendelés

Ha a könyv elfogy, adj le előrendelést! Folyamatban van a kötet átírása és a MÁSODIK KIADÁS megjelentetése! A várható megjelenés: 2020 tavasza!

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Hogyan írjunk könyvet? (nyomtatott könyv) – 2. KIADÁS ELŐRENDELÉS!” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..

Érdekelhetnek még…