Rejtély az Open Air Hotelben (e-könyv és nyomtatott könyv)

2500 Ft

Mai magyar gondolkodós krimi

Leírás

 OpenAir_3d2“A fiú lekecmergett a ló hátáról. Valóban jólesett járkálnia egy kicsit.
– Szóval itt feküdt? – kérdezte Benedektől. Azt a kijelölést nézte a fűben, ami az áldozat helyét mutatta. A fiú érdeklődve nézett szét a terepen. Benedek ötlete volt, hogy járják be ezt az utat, amit az áldozat megtett. Attila örült, hogy láthatja a helyszínt. És még így, a lovak és a lovaglás ellenére is most úgy gondolta, megérte.
Benedek is körbenézett a tett színhelyén. Ő már tegnap is járt itt, így nézelődésének egyetlen célja az volt, hogy minél jobban beleélje magát az áldozat és a tettes szerepébe.
Megkérték a lovarda vezetőjét, kísérje el őket, és egyik lónak azt az állatot kérték ki, amelyen tegnap Laci indult lőni.
– Még szerencse, hogy a lovak nem emlékeznek – jegyezte meg éppen Attila, mire a vezető elnézően mosolygott.
– Dehogynem – mondta. – A lovak csodálatos lények. Ha beszélni tudnának, maguk máris tudnának mindent.
– Talán így is elmondanak egyet s mást – nézett Benedek a vezetőre. Igencsak fájlalta, hogy a lovak nem tudnak beszélni.
– Na, végezzük el azt a kis kísérletet, amiért jöttünk… – sóhajtott a rendőrtiszt. A vezetőhöz fordult. – Akkor, ahogy megbeszéltük, uram, volna szíves?
A középkorú férfi bólintott.”

 Baradlay László sikeres üzletember, a Merit Tanácsadó Rt alapítója és elnöke. Közismert és közkedvelt figura, akit a Merit másik négy ügyvezetője, a cég közel 100 munkatársa, az ügyfelek és a versenytársak is tisztelnek – és senki nem érti, milyen körülmények között szenvedhetett balesetet. Ha véletlen lőttek rá a céges nyaraláson, hogyan lehet, hogy az elkövető nem jelentkezik? Talán mindez nem is volt véletlen?
Laci elmondhatná, mi is történt, de nem tér magához. A baleset másnapján meghal a kórházban. A vidéki nyomozó, Kovács Benedek kihallgatja az érintetteket, odafigyel a részletekre – és másnap már szinte teljesen bizonyos abban, ki és hogyan követte el a gyilkosságot. Merthogy gyilkosság történt, csak éppen a bíróságon Benedek teóriája nem állná meg a helyét. A cég minden munkatársa visszautazik Budapestre, a férfi kénytelen felkerekedni, hogy bizonyítékot szerezzen, akár csapdát is állítson a gyilkosnak. Benedek akármilyen óvatos, egy szemtanú mégis meghal, mielőtt elmondaná, mit látott. Előkerül azonban egy érdekes levél, mérget mutatnak ki a borospohárban, meghiúsul egy gyilkossági kísérlet. Van, aki megcsalja a férjét, és van, aki megkéri barátnője kezét.

kindlecover_OpenAirA nyomtatott könyv mellé e-könyvben megkapod a regény átdolgozott, új kiadását ajándékba. Az olvasói visszajelzések alapján ugyanis újraírtam a könyv első részét, ahol a szereplők túl sokat dolgoztak 🙂

Az iTunes oldalán #7 bestseller, a Bookline-nál #8, a Book&Walknál #10 sikerlistás krimi!

Olvasói értékelések:

“Eddig, ha krimit olvastam, az Agatha volt. Viszont mától Agatha és Keira.” Diana Landry, a teljes értékelés elolvasható itt.

“Jól felépített krimiről van szó, látszik, hogy az írónő példaképe Agatha Christie.” Koa-lány, a teljes értékelés elolvasható itt.

“Kellő eredetiséget eredményez, amolyan jellegzetesen magyarnak tűnő mesét (elvégre ez másutt biztosan nem történhetne meg).” Galgóczi Tamás, e-kultúra

Még több értékelést találsz a Molyon!

Szeretnél bepillantani a Keira Christie bestseller írói műhelybe?

Kattints ide exkluzív belépődért!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Rejtély az Open Air Hotelben (e-könyv és nyomtatott könyv)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .