– Könyvkiadás-könyvmarketing videóanyag

9900 Ft

Leírás

Online megnézhető videó a könyvkiadásról, az évek óta tökéletesített Könyvkiadás-könyvmarketing workshopom átalakított anyaga!

Tartalom

Könyvkiadás Magyarországon
Hová kerül a könyv ára? A szerző mennyit keres hagyományos kiadónál, illetve magánkiadásban? Kinek jó az egyik, kinek a másik? Mennyi bevétele van a szerzőnek az e-könyvből és a nyomtatott könyvből? Hány olvasó van Magyarországon, milyen példányszámban fogynak a könyvek? Hogyan néz ki a kiadás folyamata, kihez kell fordulni, ha a boltok polcain szeretném látni a könyvemet? Mennyibe kerül valójában egy könyv kiadása?

Könyvmarketing alapok
Hogyan adjunk el? Mi is a termékünk? Miben különbözik a regények és szakkönyvek marketingje? Mire alapszik egy könyvmarketing modell? Kell nekem értékesítési csatorna? Ki a célközönségem, kinek írok?

Egy jó könyv. Mi kell ahhoz, hogy egy könyv eladható legyen? Mit néznek meg az olvasók magán a könyvön, amikor kézbe veszik, illetve netes vásárlásnál, mire figyelnek, mi alapján döntenek? Hogyan érjem el, hogy az olvasó az én könyvemet vegye meg? Mitől lesz jó egy könyvcím, egy borító, egy fülszöveg, egy könyv?

Könyvmarketing alaprendszer. Mit érhetek el ingyen, illetve hirdetéssel, mit tegyek és mit ne? Mit jelent, hogy kampány? Konkrét ötletek, marketingszövegek, Facebook-szövegek és Instagram tippek! Gyakorlati példák.

Bónusz!

Az előadás videójához megkapod a KÖNYV 2019. konferencián elhangzott előadásom videóját is, melynek címe: Regénymarketing nyomulás nélkül. Beavat a storytelling erejébe (hogyan használd az anekdotákat marketingre), és konkrét tippeket ad a Moly reklámcélú használatához.

Díj

A több órányi videós anyag ára 9.900 Ft – ez a díj egy órányi személyes konzultáció árába sem kerül, de ennél sokkal többet kapsz, hisz a teljes tudástárat megosztom veled, adatokkal, példányszámokkal, százalékokkal, pontos számolási módszertannal, hogyan kalkuláld ki a nyereségedet és a könyved árát, hogyan döntsd el, hagyományos vagy magánkiadást válassz!

Kérdést is tehetsz fel az online felületen!

A videó árában benne van, hogy ha kérdésed marad, azt megírhatod nekem és én válaszolok rá!

Jelentkezz még ma!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„– Könyvkiadás-könyvmarketing videóanyag” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .