– Haladó regényíró-olvasó tanfolyam (BESTSELLER TITOK)

55000 Ft

8 készleten (utánrendelhető)

*Köszönöm, ha megosztod a cikket!*
Share

Leírás

Mitől jó egy történet?

Mitől lesz jó a te kéziratod, miért működik a kedvenc regényed?

Egy olyan kurzust állítottam össze nektek, amihez hasonló sehol nincs. Egyrészt nemcsak évek óta tanulmányozom, mitől működnek az igazi bestsellerek, mint mondjuk A szürke ötven árnyalata vagy A Da Vinci-kód,  de rengeteget tanultam arról is, hogyan tükröződik az író a szövegében. És arra gondoltam, mindezt a tudást egy kurzusban szeretném nektek átadni.

Ez viszont nem kevés tananyag, így a haladó tanfolyam ötnapos. Budapesten lesz, egy hétvége köré építve vizsgáljuk meg a szövegeinket, írásainkat és önmagunkat, hogy jobb írók és olvasók legyünk.

A BESTSELLER TITOK neked való:

 • ha írtál már legalább egy kisregényt, azaz van egy egybefüggő történeted, ami minimum 30 A4 kéziratoldal,
 • minél több szöveged van, annál hasznosabb lesz a tréning,
 • minél több könyvet olvastál, annál inkább élvezed majd, mert sok létező könyvről beszélgetünk,
 • gyere el, ha kimondhatatlanul érdekel, mitől lesz egy regény igazán sikeres, és van is egy konkrét könyv, amiről szeretnéd tudni, mi a titka.

Gyere tehát akkor is, ha könyvmolyként imádod elemezni a könyveket, de te magad nem írsz. Így az önismeretre vonatkozó részek számodra majd a kedvenc íród megismeréséhez vezetnek.

NE GYERE EL, ha nincs még kész kéziratod és nem olvasol évente minimum 100 könyvet. Ebben az esetben a KNW NOVEL SCHOOL tanfolyamot ajánlom neked!

Mi lesz a tematika?

1.nap: péntek

 • Bemutatkozás. Mindenki beszél magáról egy keveset: legfőképp arról, mit ír, mit tervez.
 • A regény eleje. Milyen az első jelenet és fejezet? Milyen az eleje és a vége? Olyan tippeket osztok meg veled, amivel rögtön ott átírod majd a regényed elejét. Sőt, az is lehet, hogy a teljes első fejezetet!
 • A jelenetek és fejezetek vége. Mi kell ahhoz, hogy jó legyen és tovább olvastassa magát? Tippekről beszélgetünk és átírunk jelenetvégeket!

2. nap: szombat

 • A cselekmény. Megnézzük a struktúrát, a dramaturgiát, lefejtjük a húst a csontról és megvizsgáljuk, milyen a váz.
 • Mesélek a bestseller könyvek természetéről, dramaturgiájáról, hogy mi a sikerkönyvek képlete a különböző irodalmi kutatások alapján.
 • A különbség a regény és a novella között. Novellát írunk!

3-4. nap: vasárnap-hétfő

 • Ugorjunk a közepébe: rögtön a szavak és mondatok szintjére. Megnézzük híres írók műveit, elemzőtechnikákat.
 • A saját kéziratodat is elemzed majd ezek alapján. Ez megdöbbentő lesz!
 • A sok munka mellett kreatív játékra is lesz idő 🙂

5. nap: kedd

 • Az információadagolással foglalkozunk. Minden regényben megnézzük, mennyire prominens ez a kérdés. Nem csak a kriminél és a rejtélynél fontos, hogy az olvasó egyre többet tudjon meg a világodról és a szereplőidről. Az utolsó napon azt vizsgáljuk, milyen típusú információt ejthetünk el egy történetben.
 • Novellát is írunk, kifejezetten az információadagolást gyakorolva!

Időpont

A következő BESTSELLER TITOK időpontja:

2020. augusztus 7. (péntek) – 11. (kedd)

(A következő tanfolyam 2021-ben lesz.)

Helyszín

A tanfolyam a KNW irodában lesz, a XI. kerületben (1119, Etele út 12.). Ha szükséged van szállásra, jó áron ajánlok neked ezt is!

Amikor a tematika és az időjárás engedi, kisétálunk a közeli Bikás parkba és piknik keretében beszélgetünk könyvekről.

A résztvevők száma korlátozott: legfeljebb 12 íróval tartjuk a tanfolyamot, így jelentkezz időben, hogy ne maradj le róla!

A BESTSELLER TITOK díja

A háromnapos tanfolyam díja bruttó 55.000 Ft, amely tartalmazza nemcsak az oktatást és a nyomtatott munkafüzetet, hanem kávét, teát, vizet, péksüteményt! Ha már részt vettél a KNW Novel Schoolon, vagy kaptál tőlem lektori véleményt (legalább 40.000 Ft értékben), vagy szerkesztettem a könyvedet, engedményt adok a tanfolyam árából, kérd a kupont!

Ha van kérdésed, írj nekünk még ma!

Mit hozz a tanfolyamra?

A kéziratodra, illetve a kedvenc regényedre (lehetőleg) Word doc formátumban lesz szükség. Az a lényeg, hogy fel is olvashass belőle, de bele is írhass. (Legálisan sok mindent letölthetsz például innen.)

A számítógéped is kelleni fog, legyen ez egy olyan gép, ami fogja a wifit. A tablet is jó lehet, ha a szöveg szerkesztése nem túlságosan kényelmetlen rajta. Ha nem tudod megoldani, szólj előre, megpróbálunk intézkedni ez ügyben.

A regényíró tanfolyam érdekel?

Ha most kezded az írást, vagy nem olvastál még regényírásról, nem vettél részt tanfolyamon, akkor elsőre a KNW NOVEL SCHOOLt ajánlom!

Inkább a könyvkiadás érdekel?

Válaszd a könyvkiadás-könyvmarketing online tréninget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„– Haladó regényíró-olvasó tanfolyam (BESTSELLER TITOK)” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .