– SZTORILABOR, szerda 11h – NOVELLAÍRÓ KLUB

14999 Ft

Kreatív írás tanfolyam – heti foglalkozások, 5 alkalmas bérlet

6 készleten (utánrendelhető)

*Köszönöm, ha megosztod a cikket!*
Share

Leírás

Milyen a stílusod?

Van írói hangod?

Milyen a szövegeid nyelvi szintje?

Biztos kézzel írsz rövid történeteket?

Ha ezek a kérdések foglalkoztatnak, akkor a SZTORILABORban van a helyed!

Itt ugyanis történeteket írunk hétről hétre! A feladatok kereteit én adom, a tartalmat és a stílust te, a visszajelzést pedig mindannyian.

Egy-egy foglalkozás úgy kezdődik, hogy felolvassuk az előző héten kapott feladatra írt novellákat, és véleményt, ötleteket, tippeket, valamint bátorítást adunk a felolvasónak. A klubest végén pedig kiadom a következő heti feladatot, és megbeszélünk mindent, ami ennek sikeres teljesítéséhez kell!

Miért érdemes jelentkezned a Sztorilaborba?

  • Hat-nyolc másik embertől kapsz visszajelzést!
  • Én magam is adok neked iránymutatást a szöveggel, a fogalmazással kapcsolatban, ha kéred!
  • Megtanulunk hangosan felolvasni!
  • Minden héten történetet írsz – óhatatlanul is megtanulsz rövid novellát írni, ha most még bizonytalan is vagy ebben.
  • Mások történeteit hallgatod, remek ötleteket kapsz, új embereket ismersz meg, akiknek ugyanúgy a történetírás a hobbija, mint neked!
  • A megírt történeteket nem hagyjuk elsikkadni – de az ezekkel kapcsolatos terveimbe akkor avatlak majd be, ha eljössz. Hidd el, tetszeni fog!

Mikor lesz?

Szerdán, napközben, 11-13 óra között.

A kurzus akkor indul, ha van legalább 4 jelentkező – azaz már csak 4 bérlet vásárolható. Jelentkezz bátran: fejezd be a megrendelést, de nem fizesd még ki. értesítelek, ha összegyűlt a minimális létszám, és megbeszéljük a kezdést!

Ha szeretnéd, hogy hamar induljunk, hozd el egy barátodat!

A bérlettel 5 egymást követő foglalkozásra kapsz meghívást. Ha egy alkalomra nem jössz el, ezt bepótolhatod máskor, ám csakis előrejelzés esetén, és egy bérlet időszakában legfeljebb egyszer. Kivétel a betegség, de erről orvosi papírt kérek, akárcsak az iskolában 🙂

Ha időközben kapcsolódsz be a Sztorilaborba, e-mailen kapod meg a feladatot, amit a többiek az előző alkalommal kaptak, így már te is felkészülten, saját fogalmazással érkezel az első alkalomra!

A tananyag végtelen, így nem csupán 5 hétig látogathatod a Sztorilabort, hanem akár örökké. Olyan sok ötletem van, alig várom, hogy fogyjon!

Hol van a SZTORILABOR?

Budapesten, a KNW irodában.

Cím: 1119 Budapest, Etele út 12., 2/9.

Online lehet csatlakozni?

A szerdai alkalom személyes, de csakis vidéki, külföldi íróknak, illetve azoknak, akik egyéb ok miatt nem tudnak eljönni a budapesti irodába. (Most szólok, hogy a lustaság nem ok. Hidd el, személyesen sokkal jobb ez a tanfolyam!)

Tehát ha az online verzió érdekel, itt találod!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„– SZTORILABOR, szerda 11h – NOVELLAÍRÓ KLUB” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .