Könyvkiadás


Könyvkiadás, e-könyvkiadás, hagyományos könyvkiadók

Mit és hogyan érdemes?

Ritka az az ember, aki valóban magának ír. A történeteinket, a gondolatainkat igenis szeretnénk megosztani másokkal, és esetleg nemcsak egy blogon, hanem könyvben is – és ez így rendben is van. Szabad azt kívánni:

BÁRCSAK KIADNÁK A KÖNYVEM!

Ezen az oldalon megmutatom, miben tudok neked segíteni, ha könyvkiadásról van szó!

Add ki te magad, ingyen, e-könyvként!

Ha szeretnéd megtartani a jogaidat és a teljes jutalékod, intézd magad a kiadást. Hogy hogyan? Erről szól a “Könyvkiadók kíméljenek! – Online könyvek kiadása ingyen” című e-könyvem. Ez a részletes, gyakorlati kalauz akkor is pontos útmutatást ad, ha félsz az informatikai megoldásoktól és nem tudsz angolul!

Szerepel benne útbaigazítás arról is, milyen eszközeid és kilátásaid vannak, ha nyomtatva szeretnéd megjelentetni a könyved!

A kiadvány ára mindössze 1.999 Ft!

Knyvkiadk-kmljenek-originalIngyenes anyagokat olvasnál?

Itt találod a legfrissebb blogposztokat könyvkiadás, e-könyvkiadás témában.

Szerkesztőt keresel?

Ha szükséged van egy elfogulatlan, gyakorlattal rendelkező szempárra, mielőtt kiadod vagy kiadónak küldöd a művedet, keress bátran!

Küldd el a kéziratod egyik középső oldalát a krisznadasiwrites@gmail.com címre. Ingyen megszerkesztem, és ha kialakul a kölcsönös szimpátia, 2.500 forint óradíjjal vállalom a további munkát. A könyved hosszától, írástechnikádtól, nyelvhelyességtől függően harminc-hetvenezer forint költséggel számolj.

Csak egy pici segítség kellene? Válaszd az S.O.S. KÉZIRATDOKTOR szolgáltatást! Küldd el a regényed első fejezetét (nagyjából öt oldalt) a szinopszissal együtt. Az első oldalt részletesen megszerkesztem, valamint kapsz egy pároldalas összefoglalót azokról a pontokról, amelyeket fejlesztve te magad is ki tudod javítani a kéziratot. A szolgáltatás ára 5.000 forint, a határidő megegyezéstől függ!

Itt olvashatsz többet szerkesztési szolgáltatásaimról.

Személyes segítséget kérsz?

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok kérdésed van a könyvkiadással kapcsolatban. Bizony komplex téma, hogy mit írj, kinek és hogyan, majd hogy mi módon juttasd ezt el az olvasókhoz. Ha szeretnél tőlem élőben tanácsot kérni, kattints ide!

Ha érdekel, írj bátran levelet!