Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!
Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Kriszről

Krisz_oldalt2 Író vagyok. Gondolataim, ötleteim, történeteim megjelentek már hagyományos könyvkiadó gondozásában és  magánkiadásban is; könyvben, e-könyvben, magazinokban és az interneten. Írástechnikai rovatot vezetek a Könyv.Guru oldalon, irodalmi rovatot a Bájoló Magazinnál, mentorként tevékenykedem a Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. által életre hívott Előretolt Helyőrség Íróakadémián.

2014 óta több könyvem is igen előkelő helyezést ért el különböző virtuális könyvesboltokban, így arra adtam a fejem, hogy amit megtanultam a könyvkiadásról és az írásról, azt megosszam Veled. A blogon péntekenként írástechnikával és az írói léttel kapcsolatos cikkeket olvashatsz, ha pedig valami személyes mondandóm van, ezt hétfőnként publikálom.

Nagyon örülök, hogy benéztél hozzám, és szívből remélem, hogy sok hasznos ötletet találsz nálam, ami meghozza a kedved (még jobban) az íráshoz! Mert hiszem, hogy mindenkinek joga van írni, és joga van ahhoz is, hogy fejlődjön és a könyvei megjelenhessenek. Az a célom, hogy tanácsaim és az írással, könyvkiadással, könyvmarketinggel kapcsolatos kiadványaim minél több emberhez eljussanak. Ezért vezetem a blogot, ezért küldtem ki legújabb írástechnikai könyvemet nyomtatásban is a boltokba, és ezért indítok pályázatokat.

Mindeközben pedig (természetesen) írok tovább.

Ugyanis imádok írni.

Nagyon élvezem, ha gondolkodós regényeket, novellákat jegyezhetek le, mert szeretek emberekről, sorsokról és érzelmekről elmélkedni. Hiszem, hogy mindenki érdekes, és mindenkit érdemes megismerni. Abban is biztos vagyok, hogy nincsen tökéletes ember, ezért főhőseim sosem hibátlan jelleműek, és akarva vagy akaratlanul is jobb emberek lesznek írásaim végére.

A szívemhez közel állnak a könnyed, humoros írásaim is, és örülök, hogy az olvasók ennyire kedvelik a Keira Christie álnéven megjelent minikrimijeimet és a Christie Cayme néven írt amerikai ifjúsági kisregényeimet.

Nagyon sok tervem van. Elkezdtem egy magyar ifjúsági sorozatot, és a fejemben van még fél tucat izgalmas, felnőtteknek szóló regény is. Az angol nyelvű regényemet szeretném mielőbb átírni, valamint a folytatását is minél előbb kiadom, hisz ez is szinte készen van!

A Te következő könyved miről szól?

Szeretek hallani az olvasóimról, írj nekem, akár kérdésed van, akár fontos mondandód, akár csak egy sziát akarsz dobni! (Ha itt üzensz nekem, azzal nem kerülsz fel a levelezőlistámra, szimplán egy e-mail érkezik a postaládámba. Ha hírleveleket és ingyenes anyagokat is szeretnél kapni, iratkozz fel!) Minden levelet elolvasok, ám ha nyakig ülök a munkában, akkor elképzelhető, hogy a levelet az asszisztensem, Ilona fogja megválaszolni, mert számomra fontos, hogy érezd, nem csak úgy az éterbe kiáltottad a szavaidat.

Tehát várom a leveled!

Contact

Share