Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!
Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

A magán könyvkiadás gyakorlati kézikönyve

Ha ezt az oldalt olvasod, akkor nagy eséllyel érdekel nemcsak az írás, hanem a könyvkiadás és -marketing is. Ha pedig így van, hadd ajánljak a figyelmedbe egy releváns és jó könyvet!

Dr.Váczi István

Dr. Váczi István leszerelt rendőrezredes – és ne egy hetvenes bácsit képzelj el – és író. Két könyvet írt már a rendőrség világáról, melyek igen sikeresek, és ezen felbuzdulva úgy döntött, megírja azt is, hogyan adta ki a könyveit.

István az olvasóimnak ezt a könyvet most 11% kedvezménnyel adja, ha máris megvásárolnád, akkor kattins és írd be a kuponkódot a fizetésnél: KRISZ11.
A kupon a https://kapitanyvoltam.hu/ oldalon is működik!  

Miről szól A magán könyvkiadás gyakorlati kézikönyve?

István rengeteg valóban gyakorlati tippet szedett össze a könyvében. Kedvencem például az a rész, ahogy leírja a nyomdakeresést: meglepetésszerűen kopogtatott be nyomdákba, hogy azt is lássa, milyen az ügyfélélmény, ne csak egy árajánlat legyen a kezében.

A könyv legfőbb erőssége az értékesítésről szóló fejezet. Adatokat és tippeket találsz arról, hol lehet érdemes megjelenned a könyveddel: magadtól gondoltál volna rá, hogy vidéken hirdess óriásplakáton, mert nem drága? Vagy hogy a liftreklám még mindig tarol?

dr. Váczi István: A magán könyvkiadás gyakorlati kézikönyve

Istvánnak még arra is van tippje, hogyan szerepelj a tévében úgy, hogy tulajdonképpen reklám jelenik meg rólad, mégsem kell érte fizetned!
István a Facebookos jelenléttel kapcsolatban is ad ötleteket, például virálisan terjedő nyereményjáték-ötleteket, de elmondja véleményét a hirdetésekről is.

Kezdjük azzal, hogy a Facebook nem szociális intézmény. Néha kocsmának vagy tanácsadóirodának, esetleg kutatóközpontnak tűnik, de ettől még egy gazdasági társaság van mögötte, amelynek célja a haszon, a profit.”

A könyv azonban nemcsak a marketingről szól, rengeteg témára kitér épp oly röviden, ahogy az egy első könyve kiadása előtt álló írónak ideális. A közel 200 oldalas könyvben érinti például a szerzői jogot, az adózást és számlaadást, az ISBN-számkérést, de azt is, hogyan ülj a széken, amikor írsz, beszél az e-mailfeliratkozók gyűjtéséről, a célközönségről és a szerkesztés fontosságáról.

Felkeltettem a figyelmed? István az olvasóimnak ezt a könyvet most 11% kedvezménnyel adja, ha máris megvásárolnád, akkor kattins és írd be a kuponkódot a fizetésnél: KRISZ11.
A kupon a https://kapitanyvoltam.hu/ oldalon is működik!

István ajánlója A magán könyvkiadás gyakorlati kézikönyvéről

dr. Váczi István első könyve

Olvasni öröm. Írni nem kevésbé. Eszedbe jutott valaha is, hogy írj egy könyvet? A tudásodról, az élményeidről, az életedről, vagy a képzeletedben levő világról. Ha tudni szeretnéd, hogy ehhez mire lesz szükséged, akkor ez most neked szól. Dr. Váczi István vagyok, több mint 25 évet szolgáltam a rendőrségen, közel 13 évig voltam rendőrkapitány. Miután ezredesként leszereltem a rendőrségtől, megírtam a Kapitány voltam.Válogatás a rendőrség életének titkaiból című könyvemet, amelyet magánkiadásban jelentettem meg és az idén megjelent folytatással együtt már több mint 3000 példányt értékesítettem.

dr. Váczi István második könyve

Az elmúlt egy évben sokan kerestek, hogy mondjam el, én hogyan csináltam. Hogyan írtam meg, adtam ki, és hogyan értékesítettem a saját könyvem? Közben azt láttam, hogy sok leendő írót ér csalódás a könyvkiadással kapcsolatban, és a fiókban maradnak az álmok. Hogy ez ne így legyen, hogy segítsek másoknak is megvalósítani a könyveiket, ezért megírtam a saját példám során szerzett tapasztalatokat és mindazt, amit a magánkiadás közben tanultam. Az e-book formában megjelent könyv címe A magán könyvkiadás gyakorlati kézikönyve. Készítettem hozzá 16 magyarázó videót és 25 olyan minta dokumentumot, amelyeken az adatokat átírva már használhatsz is.

A gondolattól, az íráson át a kiadásig és az értékesítésig, az ezekhez szükséges alapvető jogi ismeretek, nos, ehhez ad neked gyakorlati segítséget ez a könyv. Kattints és valósítsd meg az álmod! Legyen egy saját könyved! Ha nekem sikerült, akkor te is képes vagy rá. Sok sikert kívánok hozzá!

István az olvasóimnak ezt a könyvet most 11% kedvezménnyel adja, ha máris megvásárolnád, akkor kattins és írd be a kuponkódot a fizetésnél: KRISZ11.
A kupon a https://kapitanyvoltam.hu/ oldalon is működik!  

Hogy egy cikkemről se maradj le, iratkozz fel a hírlevelemre!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .