Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Gyermek agykontrollal? – babaváró könyvet lektoráltam

Dr. Antalfi Eszter: Jön a baba nem csak agykontrollal

dr. Antalfi Eszter: Jön a baba nem csak agykontrollal

A “Jön a baba nem csak agykontrollal” című könyv több, mint húsz konkrét és lényegre törő tippet tartalmaz a gyermekáldás elősegítéséhez. Erőt és sok-sok ötletet ad nemcsak a késlekedő fogantatás problémájával küzdőknek, de azoknak is, akik ilyen páciensekkel foglalkoznak. A  pontosan leírt technikák mellett három egyszerű, vezetett meditációt is talál az olvasó az áldott állapot elérése érdekében.

Ha szívesen olvasnád, ide kattintva tudod megrendelni a könyvet!

A közös munka

Antalfi Eszter pár hónapja keresett meg a kéziratával. Tetszett az alapkoncepció, így nekiláttunk a munkának. Néhány szerkezetbeli változtatást javasoltam, majd mi szerkesztettük, korrektúráztuk, és tördeltük a könyvet. Eszter saját illusztrációit használtuk a belívben, amik kifejezetten az agykontrollos célközönséghez szólnak.

A szerző így élte meg a közös munkát

Dr. Antalfi Eszter, a Jön a baba nem csak agykontrollal szerzője

“Könyvem kiadása előtt szükségem volt egy profi szerkesztőre, aki átolvassa, javítja és építő jellegű kritikával segíti munkámat. Krisz segített mindabban, amit egy kezdő író keres egy szerkesztőben. Mind emberileg, mind szakmailag támogatott munkám során. Néhány hete már a második könyvemről konzultáltunk, aminek a kiadását jövő évre tervezem.”

Ha te is elküldenéd a kéziratodat véleményezésre, erről itt olvashatsz többet!

Olvass bele!

Talán már sok általános tanácsot hallottál. Ne dohányozz! Ne drogozz! Egyél sok zöldséget, gyümölcsöt! Figyeld a peteérésedet, és együttlét után vedd fel a gyertya jógapozíciót! Ez is biztos segít, de nem tudom, elég-e. Szerintem neked nem segített, ha ezt a könyvet olvasod. Hogy nekem nem, az biztos.

Nekem az agykontroll segített.

Te használod? Esetleg soha nem hallottál még róla, vagy nem hiszel benne? Nem számít.

Az számít, hogy az én kisbabám ennek segítségével fogant meg, és ha nálam működött, akkor nálad is működhet. Függetlenül attól, hogy mit gondolsz róla. Miért ne adnál neki egy esélyt?

Én két év próbálkozás és két nőgyógyászati műtét után fordultam újra az agykontrollhoz, és ezután fél éven belül fogant meg a kisbabánk. Előtte csak a gyógyulásomra fókuszáltam, és arra fordítottam az összes energiámat. Hogy egészségesen éljek és egyek és a többi. Fejembe vettem, hogy előbb a gyógyulás, és utána jöhet a baba. De nem jártam sikerrel, így nézőpontot változtattam. Az a gondolatom támadt, hogy a baba fog engem meggyógyítani. És így is lett.

Sok agykontrollos technikát alkalmaztam, ugyanakkor mellette megtettem a szükséges lépéseket a fizikai síkon is. Alkalmaztam a sokat hallott „gondolkodj alfában, cselekedj bétában” mondást, vagyis nemcsak programoztam, hanem tettem gyakorlati lépéseket is.

És várandós lettem.

Te is szeretnél babát hordozni a szíved alatt?

Akkor tarts velem, megmutatom, nekem hogyan sikerült.

Legyen gyermeked neked is!

Dr. Antalfi Eszter a saját tapasztalatairól ír, és tanácsokat ad a babára vágyóknak. (Dr. Antalfi Eszter: Jön a baba nem csak agykontrollal)

A tanácsaimat lehet, hogy egy ültő helyedben elolvasod. Ám ennek a könyvnek nem az a lényege, hogy mihamarabb a végére érj, és nem ettől történik majd változás az életedben. Az a fontos, hogy azokat a gyakorlatokat, melyeket jónak tartasz vagy kellemes érzéssel töltenek el, végezd el mindennap, ha időd engedi, akár többször is. Ez a legfontosabb. Ne csak olvasd a tanácsokat, hanem láss is munkához. Energiát kell tenned ebbe ahhoz, hogy eredményt érj el. Ez lelki munka. Lelkiismereted segít őszintén mérlegelni a belefektetett erőfeszítésed mértékét.

A könyv végén, a függelékben találsz két vezetett meditációt a fogantatás elképzelésére, amit akkor is alkalmazhatsz, ha nem végeztél agykontroll-tanfolyamot, vagy ha kijöttél a gyakorlatból. Az egyik meditációt azoknak írtam, akik a természetes fogantatást szeretnék elérni. A másik pedig azoknak szól, akiknek bármilyen orvosi probléma miatt csak a lombikprogram jöhet szóba. Találsz a könyvben egy harmadik meditációt is, ami segít felvenni a kapcsolatot a baba lelkével.

***

Nem járok templomba, és a vallási hagyományokat sem követem, de megvan a magam hitrendszere. Én Istenre úgy gondolok, hogy ő egy nagy gyémánt, és minden csiszolt lapja egy-egy vallás, de az igazság a gyémánt belsejében van. Szoktam imádkozni, a magam hitrendszere szerint.

Amikor közeledett az első lombikbaba beültetésének az ideje, én azért imádkoztam, hogy időt kérjek. Szükségem volt időre! Egyrészt ezzel reményt adtam annak, hogy mégiscsak összejöjjön természetes úton a baba, másrészről úgy éreztem, nem állok még készen lelkileg a lombikos procedúrára.

Megjött az októberi menzeszem, és telefonáltam a Kaáli Intézetbe, hogy egyeztessem a novemberi dátumunkat a recepciós hölggyel, ahogy azt korábban megbeszéltük. Elsőre felvette, és azt mondta, sajnos hiba csúszott a rendszerbe. Az összes novemberre bejegyzett párt áttették jövő év áprilisára, mivel több párt írtak be, mint amire állami támogatást kaptak. Először meglepődtem, hogy ez mégis hogy történhetett meg. A recepciós hölgy nagyon sajnálkozott a telefonban. Néhány másodpercig dühöngtem magamban, majd miután letettem a telefont, gyengéd sugallat futott végig rajtam. „Az imáid meghallgatásra találtak, kapsz még egy kis időt.” Különleges érzés jött ezzel a sugallattal. Mintha valaki a fülembe súgta volna ezt a mondatot. El sem hittem.

A következő heteket, hónapokat arra szántam, hogy valódi belső átalakulás menjen bennem végig. Igazából szerintem ez a siker kulcsa. Ez az egy dolog, de azért leírom, nekem mi segített ahhoz, hogy ezen a belső változáson végigmenjek.

A lelkem nagyon boldog volt, hogy időt nyertem. Most igazán beleadtam apait, anyait, hogy a lelkemben rendet rakjak, mivel a gondolataink teremtik meg a valóságunkat.

Tetszett a részlet? Ha szívesen folytatnád az olvasást, ide kattintva tudod megrendelni a könyvet!

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről! Ha tanfolyam érdekel, kattints ide, ha pedig a kéziratodra szeretnél véleményt vagy szerkesztést kérni, ezen az oldalon találsz több infót.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .