Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Írástechnikai tanfolyam folytatása

A múlt héten beszámoltam róla, hogy elérhető az írástechnikai tanfolyamom első foglalkozása. Ez a tanfolyam (a KNW Íróklub) olyan tippekről szól, melyeket történetírásban tudsz hasznosítani, függetlenül attól, hogy éppen hol jársz az írásban. Vannak terveim egyéb jellegű tanfolyamokkal kapcsolatban is, mindenesetre elkezdtem felvenni a következő foglalkozás videóit! Ennek címe ez lesz:

Környezet bemutatása

Ez a foglalkozás még mindig a leírás, a narráció megírásában nyújt majd neked segítséget. Arról fog szólni, hogy amikor a szereplőid új helyszínre érkeznek, mi mindent érdemes elmondanod erről a helyszínről, illetve egyáltalában véve a szereplők környezetéről, és mit nem – valamint hogy egyáltalán mi számít új helyszínnek, megváltozott környezetnek?

Mesélek majd a haladásról, addig is várom, neked milyen konkrét kérdéseid vannak, milyen segítséget látnál legszívesebben így online videó formájában megválaszolva!

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Egy kis gondolat “Írástechnikai tanfolyam folytatása”