Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Lenormand életéről szóló tarot-könyvet szerkesztettem

Kőrös Edit: Lenormand öröksége

Kőrös Edit: Lenormand öröksége

A könyv kilenc történetben foglalja össze Marie-Anne Lenormand életének izgalmas pillanatait. A francia jósnő életét a jóslásnak szentelte, ezért mutatja még be a könyv a kártyáihoz kapcsolódó asztrológiai táblát is.

A könyv feltárja mindazt a tudást és technikát, amely nincs máshol leírva, mivel Lenormand csak szóban adta át tudását a tanítványainak. Kőrös Edit kitartó munkával, évek ótí foglalkozik a páratlan jósnő életével és ránk hagyományozott ismeretével. Most mindezt összefoglalta egy különleges könyvben, mely valósághű anekdotákat tartalmaz novellák formájában, és a Lenormand tarot titkaiba is beavat!

A kötet nemcsak a jóslás iránt érdeklődő olvasók, hanem a francia történelem szerelmesei számára is ideális.

Ha szívesen olvasnád, ide kattintva tudod megrendelni a könyvet!

A közös munka

Kőrös Edit már az első könyve után konzultációt kért, hogy megbeszéljük, hogyan álljon neki ennek a különleges könyvnek, amely nem annyira jóslási útmutató, mint inkább tisztelgés Lenormand tudása előtt.

Miután megbeszéltük a szerkezetet, Edit az egyes novellákat véleményezésre, illetve szerkesztésre küldte át. Megjelöltem, hol lenne érdemes bővíteni a történeteken, és Edit még dolgozott velük, majd a technikai részével együtt adta át őket korrektúrára, azaz nyelvhelyességi ellenőrzésre-

A szerző így élte meg a közös munkát

Kőrös Edit a Lenormand öröksége szerzője

“A kézirat korrektúrájához és szerkesztéséhez kértem fel Kriszt.  Készített egy segédletet a történetek mellé, hogyan alakítsam át a nehézkes bekezdést olyan párbeszéddé, ami beszippantja az olvasót. Meglátásait felhasználva írtam meg az új bekezdéseket, amitől a történet megelevenedett. A jelenet pedig képként villan fel az olvasó előtt. Krisz alaposan átvizsgálta a szöveget, minden hibáját feltárta és irányt mutatott a javítására. A munkája fontos és elengedhetetlen ahhoz, hogy a könyvet sokan olvassák el.”

Ha te is elküldenéd a kéziratodat véleményezésre, erről itt olvashatsz többet!

Olvass bele!

Pletykaújság

Lenormand elhatározza, hogy újságot szeretne írni. (Kőrös Edit: Lenormand öröksége)
Ötletekért a pletykaújsághoz a templomba tart. (Kőrös Edit: Lenormand öröksége)

Tetszett a részlet? Ha szívesen folytatnád az olvasást, ide kattintva tudod megrendelni a könyvet!

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről! Ha tanfolyam érdekel, kattints ide, ha pedig a kéziratodra szeretnél véleményt vagy szerkesztést kérni, ezen az oldalon találsz több infót.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .