Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Így tervezz könyvcímet!

A könyvek egyik legfontosabb eleme maga a cím. A borító mellett ez az első részlet, amit egy vásárló megnéz a könyvön, így minél kapósabb és különleges, annál nagyobb eséllyel olvassa el majd az érdeklődő a fülszöveget.

Kész a kéziratod, hamarosan könyv lesz belőle?

Ez nagyon jó hír, gratulálok!

A borítótervezés fázisa jön? Keresed a képet és a hozzáillő betűtípust? Te magad készíted a borítót, vagy koncepciót készítesz a grafikusnak?

Nem akarlak lebeszélni róla, hogy magad tervezd a borítódat, főleg ha e-könyvben jelenik meg a könyved, és azt gondolod, magad is képes vagy ráírni a nevedet és a könyvcímet egy találó fotóra. Inkább abban segítek, hogy ez jobb legyen!

Vigyázz, mert nagyon könnyű elrontani a borítót. De a segítségedre lesz a:

Könyvcímtervezési segédlet!

Ez az online kiadvány a Sikeres író leszek! (2. e-könyvcsomag) könycsomagban kapható. Ha külön szeretnéd megrendelni a letölthető dokumentumot, e-mailen keresztül kérd, a számlázási adataiddal írj nekünk itt, és küldjük a megrendelés részleteit.

A kiadvány ára 2000 Ft. Ez egy pdf dokumentum, 24 oldalas, képekkel és grafikákkal bizonyos betűtípusok illusztrálására, valamint tartalmazza több mint 60 könnyen hozzáférhető, ingyenesen használható betűtípus nevét és betűképét. Ezek mindegyike megjeleníti a magyar ő és ű karaktert is!

Miben segít a kiadvány?

A Könyvcímtervezési segédlet első felében a könyvcím kitaláláshoz adok sok tippet: mitől lesz egyedi, zsánerbe illő és sokatmondó. A különböző regénytípusokhoz megfelelően ajánlok konkrét betűtípusokat, tippeket és kombinációkat, majd egy külön listában további betűtípusok közül válogathatsz a könyved borítójára. Ez a szedet pedig azért különleges, mert a kigyűjtött betűtípusok rendelkeznek ű és ő karakterekkel – ha próbáltad már, tudod, rengeteg idő telik el ilyen típusok keresgetésével, az online betűtípusok próbálgatásával. Így több mint 60 azonnal használható betűtípus közül válogathatsz!

A Sikeres író leszek! (2. e-könycsomag) már kapható a webshopban!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .