Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Kreatív nyári műhelyt szervezek Budapesten!

Tudom, hogy szeretsz írni. Szereted az érzést, amikor eltölt a kreativitás – de nem csak írás közben. Szívesen főzöl – ha nem is minden nap – , vagy szívesen hajtogatsz papírállatokat a gyerekeidnek? Kikapcsolódást okoz, ha valamit alkotsz, és a kreativitásod használod?

Ha ez így van, szeretni fogod a legújabb workshopomat is!

Ugyanis 2022 nyarán három napra kreatív műhelyt rendezünk be,

amelyben reggeltől estig az irodában szorgoskodunk. Lesz portrérajzolás, könyvszobrászat, és kreatív fotóalbumot (scrapbook) is készítünk!

A háromnapos program keretein belül ezeket mind megtanulhatod és gyakorolhatod, és hasonló gondolkodású, kreatív emberek között lehetsz!

A műhely időpontja: 2022. augusztus 5-7.

Ha úgy érzed, még hiányzik valami a nyaradból, és szeretnél alkotni, gyere! A kreativitás kibontakozásához elengedhetetlen, hogy időről-időre új területen próbáld ki magad: ezzel szélesíted a látóköröd, és a készségeid is gyorsabban javulnak!

A kreativitásod akkor kap igazán lendületre, ha pihenéssel, kényelemmel társítod az alkotást, és ennek a folyamatát. A mai hétköznapi rohanó életben pedig neked is jár a kikapcsolódás – és miért ne csinálhatnád közben azt, amit szeretsz? Valamit, ami fejleszt és sikerélménnyel tölt el?

Rajzolunk, fotóalbumot készítünk, kreatívkodunk! Gyere te is!

Amikor a kezeiddel, ujjaiddal végzel munkát, finommotorikus mozgást végzel. Tudtad, hogy ez a racionális gondolkodást is fejleszti? A kreatív alkotásnak számtalan előnye van, felsorolni lehetetlen vállalkozás lenne!

Ajándékozd meg magad énidővel, érezd jól magad remek társaságban! Írós játékokra és társasjátékozásra is számíts!

A foglalkozás ára 20.000 Ft helyett június végéig 15.000 Ft. Jelentkezz minél előbb, és foglald le a helyed! Megérdemled, hogy ellazulj és alkoss!

Mindehhez természetesen a szokásos KNW ellátás párosul: lesz kávé, tea, víz, valamint péksütik és gyümölcsök – hogy ne csak szellemi, hanem testi táplálékot is fogyasszunk!

A kreatív feladatokhoz szükséges eszközöket is mi biztosítjuk. A résztvevőknek küldünk majd egy listát, milyen felszerelésre lesz szükségük egy-egy programhoz, és ezekből mi az, amivel az irodában tudunk szolgálni. Így neked nincs más dolgod, mint jelentkezni, majd eljönni – mi minden másról gondoskodunk!

Természetesen ONLINE is lehet csatlakozni! Ha vidéken, esetleg külföldön élsz, és szeretnél velünk lenni a műhelyben, írj bátran, és megbeszéljük a részleteket!

Gyere, és éld ki a kreativitásod! Találkozunk augusztusban! Jelentkezz itt:

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről! Ha tanfolyam érdekel, kattints ide, ha pedig a kéziratodra szeretnél véleményt vagy szerkesztést kérni, ezen az oldalon találsz több infót.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .