Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Leárazott „Hogyan írjunk könyvet” könyvvásár!

A mai bejelentésnek az anyagiakban kissé szűkölködő olvasók fognak örülni:
Nyomdahibás Hogyan írjunk könyvet? könyvvásárt tartunk!

Leárazott „Hogyan írjunk könyvet” könyvvásár!

Képzeld el, az történt, hogy a nyomda, aki a Hogyan írjunk könyvetelső nyomását készítette, hibásan dolgozott. Készítettek olyan példányokat, amelyekből hiányzik néhány lap, vagy halványak egyes oldalak, vagy két oldal van egymásra nyomtatva.
Abban állapodtam meg e nyomdával: Cypress nyomda / MyBook kiadó, hogy a hibás példányokat újranyomják nekem. De amikor jelentkeztem náluk a végleges hibás példányszámmal, kereken tagadtak mindent!
Nyilván soha többé nem dolgozom majd ezzel a nyomdával és neked sem ajánlom őket.
Én pedig most itt állok több tucat hibás könyvvel, amit boltba nem adhatok, de tüzelőnek sajnálok. Arra gondoltam tehát, hogy megadom nektek a lehetőséget, hogy ezeket a köteteket is megvásároljátok.

Hogyan lehet nyomdahibás Hogyan írjunk könyvet kötethez jutni?

Írj nekünk az alábbi nyomtatványon, és megírjuk neked a pontos teendőket. Azt fogjuk kérni, hogy 1000 forintot utalj el nekünk, majd egy közösen megbeszélt napon látogass el a KNW irodába és válaszd ki ott helyben, melyik hibával tudsz együtt élni.
Az iroda Budapesten van, a XI. kerületben. Ha nem tudsz eljönni és postázást kérnél, arra is lesz lehetőség, ez esetben megírjuk neked a hibás könyvek listáját és plusz 700 Ft postaköltséget is kérünk.
Minden könyvbe beleírjuk, pontosan mi a hibája, de te magad is ellenőrizd majd.
Fontos: sajnos nem tudsz a helyszínen készpénzzel fizetni, mindenféle adózási előírások miatt, így mindenképpen írj nekünk a részletekért!

Figyelem! A nyomdahibás könyvek elfogytak!
Ne csüggedj, az első kiadásból akad még pár példány (ezek nem nyomdahibásak), írj nekünk ha szeretnél rendelni. Ezek a könyvek normál áron vásárolhatóak meg.
A második bővített kiadásra pedig itt tudsz előrendelést leadni.

Leave this field blank

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .