Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Mesét írsz? És kiadó kéne?

Ha mesében utazol, akkor a Pagony kiadót biztosan ismered.

És azt tudod, hogy minden évben hirdetnek pályázatot, és a beérkező munkákból nemcsak a Pagony, hanem

az összes gyerekkönyvkiadó

választ?

Nos, ha újdonság az információ, és ott ül a winchestereden egy szinte kész kötet, akkor itt az idő leporolni és kifényesíteni. A pályázat nem ingyenes, 5000 forintot fizetsz érte, hogy a művedet beküldhesd, és megmondom őszintén, hogy ezt nem tartom igazságtalanságnak. Azt gondolom, hogy ez az elbírálási díj visszatartja azokat a szerzőket, akik nem veszik elég komolyan az írói pályájukat.

A legjobb könyvek pénzdíjat kapnak, illetve megjelenhetnek valamelyik kiadó gondozásában (amelyik lecsap rájuk), így, ha mesekönyvíró vagy, akkor valódi lehetőséget kapsz most a könyvkiadásra. Itt most minden beérkező műbe belepillantanak, márpedig azt biztosan tudod, hogy amikor csak úgy e-mailen küldesz kéziratot egy hagyományos kiadónak, akkor nagy az esélye, hogy meg sem nézik, mert egyszerűen nincs idejük rá, hogy megnyissák a levelezésüket.

Ez az idei pályázat linkje!

Itt olvashatsz a 2015-ös nyertesekről!

A regisztráció már elkezdődött, a beküldési határidő sincs messze: április 18-ig adhatod le a doc vagy pdf formátumú mesét.

Nagyon gyorsan megtudod, továbbjutottál-e, mert ha igen, a meséd megjelenik majd az oldalon, előreláthatóan május 31-én.

És hogy jó-e a meséd? Nos, én ilyen rövid határidővel lektorálást már nem vállalok, de tavaly készítettem egy videót arról, mitől jó egy mese. Nézd meg itt!

Ha rajzolsz (is)

A továbbjutó könyvekhez adhatsz be illusztrációt (igen, a sajátodhoz is).

Ez úgy zajlik, hogy május 31-ig a kiadó feltölti az oldalra a továbbjutott meséket, és másnaptól már fogadják is hozzájuk a képeket, egészen július 31-ig.

Pályázásra fel!

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .