Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Szakkönyvet szeretnél írni? – Ingyenes, kitölthető akcióterv

Azt fontolgatod magadban, tényleg írsz egy szakmai, üzleti vagy ismeretterjesztő könyvet? Remélem, az „Írj könyvet arról, amihez értesz!” meghozta hozzá a kedved, és máris a lehetőségeket forgatod magadban. Talán már korábban volt egy jó ötleted, akár némi anyagod is. A könyvemben mindent megkaptál, de jó volna egy kis plusz, ami megindít a könyvírás felé.

Ha ez így van, akkor jó helyen jársz!

Az akcióterv, amit a könyvben ígértem, letölthető innen a honlapról, teljesen ingyenesen.

Akcióterv a szakkönyved megírásához

Mit tartalmaz ez az akcióterv?

Lebontottam a könyvírás lépéseit a nulláról a szerkesztőnek leadott kéziratig!

Három szekcióban találod meg ezeket a lépéseket, akciókat:

  1. Mi legyen a könyved témája?
  2. Piackutatás
  3. A könyv megírása

Ha letöltöd ezt az ingyenes akciótervet, igazán úgy érezheted, ott állok melletted és segítek a döntésekben, segítek, hogy leülj és tervezz és írj. Az akcióterv egyes lépéseinél megadtam, az „Írj könyvet arról, amihez értesz!” hányadik oldalán találsz erről információt, ami alapján a konkrét feladatot végrehajthatod.

Kézzel és géppel kitölthető akcióterv

Ha megrendeled a segédletet, két fájlhoz kapsz linket.

  • Az egyik egy MS Word dokumentum. Ez sorban tartalmazza a 39 lépést, három oldalban, a számítógépen megnyitva bele tudod írni a válaszokat, ötleteket.
  • A másik egy nyomtatható pdf. Ez egy 15 oldalas dokumentum, amiben az egyes kérdéseknél éppen akkora üres hely található, hogy kézzel beleírd a válaszokat. Különösen hasznos lesz számodra, ha hajlamos vagy túltervezni, elpepecselni az előkészítéssel ahelyett, hogy nekivágnál a dolgoknak.

Töltsd le még ma az akciótervet, és kezdd el a szakkönyved írását! Tartozol magadnak ennyivel!

Gyere regényíró tanfolyamra! Három nap alatt rengeteg írástechnikai és dramaturgiai ötletet, ihletet és motivációt kapsz, kattints ide!
Ha a kéziratodra szeretnél véleményt vagy szerkesztést kérni, ezen az oldalon találsz több infót.
Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .