Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Fejlődni akarok

Krisz vagyok. Neked hogyan segíthetek?

kriszMindennel foglalkozom, ami írással és könyvkiadással, marketinggel kapcsolatos. Akár az ötlettől a boltban kapható, kész könyvig végigsegítelek az egész folyamaton:

Kérdésed van? Írj nekem:

Leave this field blank

Konzultáció keretében:

 • Megbeszéljük a regényed cselekményét,
 • Beszélgetünk a novelládról,
 • Megnézzük a fogalmazásodat, írástechnikai tippeket adok,
 • Segítek kiigazodni a magánkiadás útvesztőiben,
 • Vagy akár személyre szabott marketingtervet készítek neked!

Bármilyen kérdésed van, találkozom veled személyesen vagy Skype-olunk. Az ügyfeleimnek szívesen ajánlok borítótervezőt, fordítót, nyomdát és mindenki mást, akire szükség van!

Írj nekem most, kérj időpontot konzultációra, véleményezésre, szerkesztésre!

Milyen kéziratot vállalok?

 • Regényt,
 • Novellát,
 • Szakkönyvet,
 • Verseskötetet (versek irodalmi szerkesztésén kívül).
Leave this field blank

Milyen fázisban kereshetsz?

 • Szeretnék írni valamit…
 • Van egy vázlatom, ötletem, de nem tudom, jó-e…
 • Van egy félkész regényem, de nem tudom, hogyan tovább…
 • Van egy kész kéziratom…
 • Van könyvem, de nem igazán fogy…

Neked mi a legégetőbb kérdésed?

Szeretnél írni egy könyvet, vagy talán be is fejezted?

Biztosra mennél, mielőtt leadod könyvkiadónál vagy pályázatra?

Talán az érdekel, jó-e könyved és az olvasók vajon szeretni fogják-e?

Nem tudod, hogyan megy a magánkiadás és ez egyáltalán jó megoldás-e neked?

Talán kiadni szeretnéd, már majdnem leadtad nyomdába, amikor elkapott a félsz?

Az aggaszt, hogyan juttasd el művedet az olvasókhoz?

Talán még sosem gondolkodtál el rajta, hogy azután, hogy megírod a könyvedet, megkérhetsz egy szakértőt, mondjon róla véleményt, és csodálkozva olvasod a honlapomat, hogy nahát, ilyen létezik?

Igen. Hozzám minden kérdéssel fordulhatsz, ami a fogalmazással, könyvírással kapcsolatos. A blogon nagyon sok információt találsz, de a weboldal mögött tényleg itt állok én és a kis csapatom, és tényleg minden tudásommal támogatlak.

Személyes találkozás

Ha beszélgetni szeretnél a könyvedről, terveidről, tele vagy kérdésekkel, kérj konzultációt! Minden ötletedet, problémádat megbeszéljük, ami írással és könyvkiadással kapcsolatos. Van, aki azért keres személyesen, mert a könyve egy részletét vagy novelláit szeretné élőben kibeszélni. Kíváncsi rá, hogy tehetséges-e, van-e értelme folytatnia, miben kellene még fejlődnie. Van, aki terjesztéssel kapcsolatban hív, és közösen töltjük fel a könyveit nemzetközi terjesztőkhöz. Mások megmutatják a könyvüket és marketingtanácsot kérnek. Van, aki még el sem kezdte a könyvet, de kíváncsi a folyamatra, hogyan lenne belőle publikált szerző. Ahány író, annyi kérdés – és bármit kérdezel, én válaszolok!

Szerkesztés, szöveggondozás

Időm nagy részét azzal töltöm, hogy mások által írt könyveket olvasok, véleményezek és írok át. Egytől egyig minden ügyfelemnek tudok olyat mondani, amitől lényegesen jobb lesz a könyve, függetlenül attól, hogy regényről, novelláról vagy szakkönyvről van szó.

Ha írtál néhány novellát, cikket vagy akár egy teljes szakkönyvet, regényt, és szeretnéd, ha elfogulatlan véleményt alkotnék róla, kattints ide!

konyvhet1Szabadúszó szerkesztőként több könyvkiadó is számon tart minket, én és a kis csapatom kifejezetten szeret kezdő írók kézirataival foglalkozni, élvezzük, hogy megadjuk azt a támogatást, amire a kiadóknál nincsen erőforrás. Sokan keresnek minket életrajzi ihletésű regényekkel, amivel a könyvkiadók sokszor nem is foglalkoznak, pedig mindig érdekes emberi sorsokról és jellemekről olvasunk. Kapunk romantikus és “szépirodalmi” műveket, erotikus regényt és fantasyt, ifjúsági regényt, mesét és szakkönyvet is – bármit írsz, nyugodtan keress meg minket!

Könyvkiadás támogatása

Te magad adnád ki a könyvedet? Ebben is szívesen segítek, tördelem a szöveget, nyomdát ajánlok, átnézem veled a próbapéldányt, nagykert ajánlok – mindent, ami ahhoz kell, hogy a könyved az olvasók kezébe kerülhessen! Abban is támogatlak, ha hagyományos kiadóhoz szeretnél bekerülni. Ha ez érdekel, kattints ide!

Tanfolyam

Ha személyesen, élőben tanulnál tőlem, arra is van mód, illetve online, Skype-on keresztül is. Ha ez érdekel,  látogass el erre az oldalra!

Van háromnapos regényíró tanfolyamom, havi egy szombatos történetíró foglalkozásom és novellaíró kurzusom is! A kiadásról és marketingről is tanulhatsz tőlem.

Olvasnivaló

Ha inkább a magad tempójában olvasnál arról, hogyan írjunk, adjunk ki könyvet, hogyan tegyük ismertté, akkor a szakkönyveimet ajánlom, a webshopban megtalálod őket, de a nagyobb könyvesboltokban, internetes terjesztőknél is megtalálod őket!

Ha a legfrissebb híreimre vagy kíváncsi, iratkozz fel a hírlevélre és kövess Facebookon!

Fontos, hogy amikor lájkolod az oldalamat, kattintsd be, hogy követed a posztjaimat, különben a Facebook NEM MUTATJA MEG őket neked!

Írj nekem most azonnal, ha a fentiekkel kapcsolatban bármi kérdésed van. Pár napon belül válaszolok! (Ha itt üzensz nekem, azzal nem kerülsz fel a levelezőlistámra, szimplán egy e-mail érkezik a postaládámba. Ha hírleveleket és ingyenes anyagokat is szeretnél kapni, iratkozz fel!)

Leave this field blank