Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Hogyan írjunk könyvet?

mockup_blond

Hogyan írjunk könyvet?

Gyakorlati kalauz fogalmazáshoz, szakmai és irodalmi szövegek írásához

Az írást meg lehet tanulni?

Igen!

Kreatív írás, novellaírás, könyvírás, blogposzt, levél, iskolai fogalmazás, esszé írása – a kiadvány minden kérdésre válaszol. Ez az egyedülálló szakkönyv bevezeti az olvasót nemcsak a regényírás, hanem az általánosságban vett írás titkaiba is. Nádasi Krisz író, szerkesztő azt vallja, hogy a fogalmazás is egy olyan készség, ami gyakorlással és tanulással fejleszthető.

Krisz megmutatja, hogyan nézzünk a műveinkre madártávlatból, mondandónkat hogyan tagoljuk részekre, majd elrepít bennünket a szavak, betűk világába is.

Könyv vagy egyéb fogalmazás tervezése!

Műfaji tanácsok!

Írástechnika!

Írói gyakorlatok, feladványok, példák!

Saját kéziratunk szerkesztése!

Könyvcím és fülszöveg írása!

Gyakorlati tippek!

Nyomtatott könyv!                       E-könyv!

Ha nálam adod le a rendelésedet, az itt megadott fix árakon juthatsz hozzá az e-könyvhöz, illetve a nyomtatott könyvhöz. Már csak az a kérdés, hogyan szeretnél olvasni: papíralapon vagy e-olvasón?

Az új, átdolgozott és kibővített kiadás csakis nyomtatásban kapható!

Miért rendeld meg most, tőlem?

Mert egyelőre a könyvesboltokba még nem adtam belőle 🙂

Ki ez a Nádasi Krisz?

Író vagyok. Írástechnikai rovatot vezetek a Könyv.Guru oldalon, mentornak kértek fel egy állami program keretében, előadásokat tartok a Könyvhéten, kis közösségeknek, több ezres konferencián. Jelent már meg könyvem hagyományos kiadónál, és szeretem a magánkiadást is. Az írás, mint szakma azonban független a megjelenési formától. Akár internetes blogot, akár szakácskönyvet, tudományos értekezést, iskolai fogalmazást, novellákat vagy regényt írsz, megérdemled a bátorítást és támogatást – és a tudást. Hogy hogyan kell írni.

Ez az az ok, ami miatt blogot indítottam, ami miatt játékokat írok ki vagy szerkesztést vállalok. Ez az az ok, ami miatt könyveket írtam fogalmazásról, írástechnikáról, könyvkiadásról, könyvmarketingről. Hiszem, hogy a munkámra szükség van – különben nem kerültek volna a könyveim igen hamar az eladási listák élére.

Ezt a könyvet is NEKED írtam.

Indulj el innen az íróvá válás útján!

Végiggondoltam magát az írás folyamatát, és az ötlettől ennek kidolgozásán át a szavakkal való zsonglőrködésen keresztül egészen a kész mű szerkesztéséig haladok veled és súgom a füledbe, mit és hogyan tegyél ahhoz, hogy  egy igazán klassz könyvet tegyél össze. Még arra is adok tippeket, mire figyelj a különböző műfajoknál. Nemcsak regény, hanem szakmai és tudományos könyv, novella, blogposzt, újságcikk, vers és levél írásához is elméleti tudást és gyakorlati segítséget kapsz. Rengeteg példa szerepel ebben a könyvben, valamint feladatok, gyakorlatok is bőven vannak benne.

Rendeld meg most, ha:

– gyakran gondolsz rá, vajon jó úton haladsz-e, vajon mit szólna hozzá egy kiadó, egy szakmabéli!

– szeretnél belekukkantani egy írói kézikönyvbe!

– nem akarod elszalasztani az esélyt, hogy a boltokban elkapkodják a könyvet!

– te is tudod, hogy a piacon egyedülálló ez az írástechnikai szakkönyv!

– olyan kiadványra vágysz, amiben minden benne van!