Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Miért érdemes eljönni a KNW Novel School regényíró tanfolyamra?

Az egyik legnépszerűbb képzésem a KNW Novel School, amely kifejezetten regényíróknak szól. A nagy kapkodásban a februári tanfolyamról nem számoltam be nektek, pedig újabb tucat író érkezett hozzánk, hogy többet tudjon meg a tervezésről, szereplőtervezésről és dramaturgiáról, valamint a fogalmazás fejlesztéséről.

„Rendkívül hasznos tanácsokat kaptam és izgalommal töltött el, hogy ennyi ember előtt beszélhettem a történeteimről. A hétvégét olyan emberek társaságában tölthettem, akiknek céljuk és szenvedélyük az írás. Ez hatalmas löketet adott az írás terén.”
Tóth Szilárd

KNW Novel School – regényíró tanfolyam, 2020. február

A regényíró tanfolyam első napja a tervezésről szól. Megbeszélünk több módszert, és arról mesélek többet, arról a módszerről mondok több tippet és részletet, amelyik a résztvevőket jobban érdekli. Mutatok konkrét vázlatokat a saját kézirataimhoz, ügyfeleim munkáihoz és híres íróktól is.
Az első nap a szereplőkkel is foglalkozunk: a főszereplővel, az őt akadályozó legfőbb szereplővel és a mellékszereplőkkel, mert annak is megvan a titka, mitől jó egy mellékszereplő, és azt is fontos tudnunk, milyen kategóriájú mellékszereplőink vannak, és hányan.

„Összefogod és tanítod az írópalántákat. Nagyon sokat várok magamtól ez után a három nap után. Köszönöm! ”
Havasi Virág

„ Azt kaptam, amiért jelentkeztem; sok plusz információt és ötletet, amik kiegészítették és kibővítették a meglévő tudást. Ráadásul a szerkesztői oldalt nézve is sok hasznos dologra hívtátok fel a figyelmemet. ”
Csepeli Veronika

„ Olyanokat mondtatok, amiket pont máshogy csináltam (volna). Nagyon jó volt a három nap egymás után, mert annyira beszippantott.”
Andrea Horehled’ová

KNW Novel School – regényíró tanfolyam, 2020. február

A regényíró tanfolyam második napján a fő szerep a cselekményé, a dramaturgiáé. Hogyan építsük fel a regény történetét úgy, hogy az olvasónak ez a leginkább tessék? Működnek a dramaturgiai modellek?

„ Köszönjük a könyvet, a kurzus kidolgozottságát, a tudásod önzetlen megosztását! Nagyon hasznos volt az elmélet, és a gyakorlatok. ”
Dr.Tasi István

„ Jó volt megismerni olyan embereket, akiket ugyanaz érdekel, mint engem. Köszönöm, hogy ilyen fiatalon is komolyan vettetek engem!”
Horváth Kriszti

KNW Novel School – regényíró tanfolyam, 2020. február

A regényíró tanfolyam harmadik napján nagy figyelmet szentelünk a párbeszédnek és a nyelvi szintnek. Minden nap több feladatot is feladok, de a harmadik nap kiemelt gyakorlata az, ami a diákoknak a legjobban tetszik, az egyik tanítványom még a minap, több mint fél évvel a tanfolyama után is felemlítette, milyen jó karcolatot írt e feladat hatására!
Ha te is szeretnél életre szóló élményt szerezni, gyere!

„ Nagyon köszönöm. Amiért jöttem, megkaptam: bizalmat és önbizalmat. De ennél is sokkal több volt.”
Szalga Boglárka

„ Nagyon sokat tanultam, és rengeteg pozitív megerősítést kaptam.”
Gáspár Virginia

KNW Novel School – regényíró tanfolyam, 2020. február

Ha te is kedvet kaptál, gyere! Megújított koncepcióval, 2020. szeptember 25–27-én várunk szeretettel!

Hogy egy cikkemről se maradj le, iratkozz fel a hírlevelemre!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .