Akció!

2022 kreatív nyári műhely

15000 Ft

17 készleten

Leírás

Kreatív embernek tartod magad?

Tudom, hogy szeretsz írni. Szereted az érzést, amikor eltölt a kreativitás – de nem csak írás közben. Szívesen főzöl – ha nem is minden nap – , vagy szívesen hajtogatsz papírállatokat a gyerekeidnek? Kikapcsolódást okoz, ha valamit alkotsz, és a kreativitásod használod?

Ha ez így van, szeretni fogod a legújabb workshopomat is, ugyanis 2022 nyarán három napra kreatív műhelyt rendezünk be, reggeltől estig az irodában szorgoskodunk.

Milyen lesz a műhely?

Lesz portrérajzolás, könyvszobrászat, és kreatív fotóalbumot (scrapbook) is készítünk! A háromnapos program keretein belül ezeket mind megtanulhatod és gyakorolhatod, és hasonló gondolkodású, kreatív emberek között lehetsz!

Időpont: 2022. augusztus 5-7.

Ajándékozd meg magad énidővel, érezd jól magad egy remek társaságban! Írós játékokra és társasjátékozásra is számíts!

Mindehhez természetesen a szokásos KNW ellátás párosul: lesz kávé, tea, víz, valamint péksütik és gyümölcsök – hogy ne csak szellemi, hanem testi táplálékot is fogyasszunk!

A kreatív feladatokhoz szükséges eszközöket is mi biztosítjuk. A résztvevőknek küldünk majd egy listát, milyen felszerelésre lesz szükségük egy-egy programhoz, és ezekből mi az, amivel az irodában tudunk szolgálni. Így neked nincs más dolgod, mint jelentkezni, majd eljönni – mi minden másról gondoskodunk!

Természetesen ONLINE is lehet csatlakozni! Ha vidéken, esetleg külföldön élsz, és szeretnél részt venni a táborban, írj bátran, és megbeszéljük a részleteket!

Gyere, és éld ki a kreativitásod! Találkozunk augusztusban!

Helyszín: 1119 Budapest. XI. Etele út 12. 2. em. 9.

 

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„2022 kreatív nyári műhely” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .