Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!
Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Megrendelés – HOGYAN ÍRJUNK KÖNYVET?

30salesaleHOGYAN ÍRJUNK KÖNYVET?

Előrendelés – érvényes 2016. június 1-ig!

Egyedülálló lehetőséget kínálok most Neked!

Ha nálam adod le a rendelésedet, az itt megadott fix árakon juthatsz hozzá az e-könyvhöz, illetve a nyomtatott könyvhöz. Már csak az a kérdés, hogyan szeretnél olvasni: papíralapon vagy e-olvasón?

Emlékeztetőül: a “Hogyan írjunk könyvet?” ára nálam 2.999 Ft (nyomtatott könyv), 1.999 Ft (e-könyv).

bowMár a 30%-os árengedmény is jól hangzik, ugye? De ez még semmi: ugyanis ha közvetlenül tőlem rendeled meg a könyvet, két ajándékot is kapsz:

  • nyomtatható pdf dokumentumként kapod meg a könyvben leírt módszertanon alapuló Könyvszerkesztési segédletet. Ez egy 18 oldalas ellenőrzési lista. A könyved, írásod elkészültekor veszed elő és mész végig az egyes pontokon: vannak itt megválaszolandó kérdések, pipálandó aspektusok. Minden szerepel benne, amit a könyvben a szerkesztéssel kapcsolatban javaslok, így már most hasznát veszed!

Ha a webshopban megrendeled a könyvet, máris küldöm Neked a  fizetési tudnivalókat.

Kérem, hogy 2 héten belül indítsd el az átutalást. A megadott emailcímmel felkerülsz a levelezési listára is, ahonnan semmiképp ne iratkozz le, ha szeretnél híreket kapni a könyvről! A nyomtatott könyvet személyesen budapesti írói találkozók keretében tudod átvenni, vagy kérheted postán (országhatáron belül 600 forint a postaköltség).

Fizetés után máris írhatod a kérdésedet, én pedig küldöm a Könyvszerkesztési segédletet! Várom a megrendelésedet!