Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Könyvkiadás

Könyvkiadás, e-könyvkiadás, hagyományos könyvkiadók

Mit és hogyan érdemes?

Ritka az az ember, aki valóban magának ír. A történeteinket, a gondolatainkat igenis szeretnénk megosztani másokkal, és esetleg nemcsak egy blogon, hanem könyvben is – és ez így rendben is van. Szabad azt kívánni:

BÁRCSAK KIADNÁK A KÖNYVEM!

Ezen az oldalon megmutatom, miben tudok neked segíteni, ha könyvkiadásról van szó!

Add ki te magad, ingyen, e-könyvként!

Ha szeretnéd megtartani a jogaidat és a teljes jutalékod, intézd magad a kiadást. Hogy hogyan? Erről szól a „Könyvkiadók kíméljenek! – Online könyvek kiadása ingyen” című e-könyvem. Ez a részletes, gyakorlati kalauz akkor is pontos útmutatást ad, ha félsz az informatikai megoldásoktól és nem tudsz angolul!

Szerepel benne útbaigazítás arról is, milyen eszközeid és kilátásaid vannak, ha nyomtatva szeretnéd megjelentetni a könyved!

A kiadvány ára mindössze 1.999 Ft!

Knyvkiadk-kmljenek-originalIngyenes anyagokat olvasnál?

Itt találod a legfrissebb blogposztokat könyvkiadás, e-könyvkiadás témában.

Szerkesztőt keresel?

Ha szükséged van egy elfogulatlan, gyakorlattal rendelkező szempárra, mielőtt kiadod vagy kiadónak küldöd a művedet, keress bátran!

Először kérj lektori véleményt, küldd el a kéziratodat a krisznadasiwrites@gmail.com címre. Adok rá árajánlatot és vállalási határidőt, mikor tudnám elolvasni és teljes körű véleményt írni róla. Erről a folyamatról itt olvashatsz többet!

Csak egy pici segítség kellene? Válaszd az S.O.S. KÉZIRATDOKTOR szolgáltatást! Küldd el a regényed első fejezetét (nagyjából öt oldalt) a szinopszissal együtt. Az első oldalt részletesen megszerkesztem, valamint kapsz egy pároldalas összefoglalót azokról a pontokról, amelyeket fejlesztve te magad is ki tudod javítani a kéziratot. A szolgáltatás ára egyedülállóan kedvező, a határidő megegyezéstől függ (ám rövid)!

Itt olvashatsz többet szerkesztési szolgáltatásaimról.

Személyes segítséget kérsz?

Biztos vagyok benne, hogy nagyon sok kérdésed van a könyvkiadással kapcsolatban. Bizony komplex téma, hogy mit írj, kinek és hogyan, majd hogy mi módon juttasd ezt el az olvasókhoz. Ezen a folyamaton is végigsegítelek, itt írtam le, hogyan! Ha pedig szeretnél tőlem élőben tanácsot kérni, kattints ide!

Ha érdekel, írj bátran levelet!

Leave this field blank