Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Írás

Magnkiads-eltt-kindlecoverAkár cikket, blogot, levelet, naplót, novellát, iskolai fogalmazást, szakmai könyvet vagy regényt írsz, különböző posztok és kiadványok segítenek ebben. Ha ennél személyesebb segítségre van szükséged, kérj fel tanácsadónak vagy szerkesztőnek!

A legegyszerűbb, leggyorsabb tanulási módszert keresed?

Töltsd le a “Magánkiadás előtt – A kreatív írás alapjairól” című e-könyvemet még ma! Bookline sikerlistás kiadvány, csak 889 Ft!

Akkor válaszd a MAGÁNKIADÁS ELŐTTöt, ha egy gyors tipplistát keresel, ahol külön pontokba szedve találod meg a regényírásra és minden egyéb könyvre vonatkozó ötleteket. Ennek a könyvnek érdekessége az idegen nyelvű könyv írásáról szóló fejezet, valamint a masszív melléklet rengeteg linkkel.

Szeretnél belemélyedni az írás kulisszatitkaiba?

HIK1_negyzetNeked való a HOGYAN ÍRJUNK KÖNYVET?, amely e-könyvben és nyomtatva rendelhető. Nemcsak regényíróknak, hanem diákoknak, bloggereknek, újságíróknak, szakkönyvíróknak is ajánlom: mindenkinek, aki szavakkal dolgozik! Ez az egyedülálló szakkönyv bevezeti az olvasót nemcsak a regényírás, hanem az általánosságban vett írás titkaiba is.

Válaszd mellé az összes 2015-ös e-könyvemet az ÍRÓ LESZEK! csomagban, ha szeretnél könyvkiadási és könyvmarketing tanácsot, valamint kreatív írói feladatokat is kapni.

Ha szakkönyvet írsz, válaszd az ÍRJ ARRÓL, AMIHEZ ÉRTESZ! c. 2023-as kiadványomat!

Egyelőre az ingyenes cikkek érdekelnek?

Itt találod a legfrissebb blogposztokat könyvírás, kreatív írás, regényírás témában, és ellátogathatsz a régi blogomra is a 2015-ös cikkekhez.

A személyes segítségemet kéred?

KZKbemutato2Fel tudsz kérni szerkesztőnek, kérhetsz tőlem személyes találkozást, jelentkezhetsz online és személyes tanfolyamra. Minderről bővebben a FEJLŐDNI AKAROK pontban tájékozódhatsz!

Kérdésed van?

Írj bátran!

Leave this field blank