Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Kriszről

Krisz_oldalt2 Író vagyok. Gondolataim, ötleteim, történeteim megjelentek már hagyományos könyvkiadó gondozásában és  magánkiadásban is; könyvben, e-könyvben, magazinokban és az interneten. Mentorként tevékenykedtem a Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. által életre hívott Előretolt Helyőrség Íróakadémián. Írástechnikai rovatot vezetek a Könyv.Guru oldalon, novelláimat és meséimet országos irodalmi lapokban találhatod meg.

Novelláim rendre vezetik az olvasottsági listákat, a Moszkva című novellám 2023-ban Az év novellája lett (Magyar Írószövetség, Magyar Napló kiadó).

2014 óta több könyvem is igen előkelő helyezést ért el különböző virtuális könyvesboltokban. Azóta foglalkozom tudásmegosztással: amit megtanultam a könyvkiadásról és az írásról, azt átadom Neked. A blogon péntekenként írástechnikával és az írói léttel kapcsolatos cikkeket olvashatsz, ha pedig valami személyes mondandóm van, ezt szerdán publikálom.

Nagyon örülök, hogy benéztél hozzám, és szívből remélem, hogy sok hasznos ötletet találsz nálam, ami meghozza a kedved (még jobban) az íráshoz! Mert hiszem, hogy mindenkinek joga van írni, és joga van ahhoz is, hogy fejlődjön és a könyvei megjelenhessenek. Az a célom, hogy tanácsaim és az írással, könyvkiadással, könyvmarketinggel kapcsolatos kiadványaim minél több emberhez eljussanak. Ezért vezetem a blogot, ezért küldtem ki legújabb írástechnikai könyvemet nyomtatásban is a boltokba, és ezért válaszolok minden egyes levélre (bár néha néhány nap késéssel, elismerem).

Mindeközben pedig (természetesen) írok tovább.

Ugyanis imádok írni.

Nagyon élvezem, ha gondolkodós regényeket, novellákat jegyezhetek le, mert szeretek emberekről, sorsokról és érzelmekről elmélkedni. Hiszem, hogy mindenki érdekes, és mindenkit érdemes megismerni. Abban is biztos vagyok, hogy nincsen tökéletes ember, ezért éppen azt kutatom hőseimben, mi a tökéletlenségük, és hogyan élnek vele együtt.

A szívemhez közel állnak a könnyed, humoros írásaim is, és örülök, hogy az olvasók ennyire kedvelik a Keira Christie álnéven megjelent krimimet is, hogy a FSZEK 2020-ban berendelte az utolsó 20 példányt is, mert a könyvtárlátogatók rongyosra olvasták az elmúlt kb. 15 évben. Magyarországon sokan örülnének 3000 eladott nyomtatott példánynak 🙂

Nagyon sok tervem van. A fejemben van vagy fél tucat izgalmas, felnőtteknek szóló regény, és folyamatosan írok novellákat, meséket. (A megjelenéseimet ezen az oldalon követheted.)

A Te következő könyved miről szól?

Keress, ha a véleményemet kéred a kéziratodról, vagy velem szeretnél könyvet írni, vagy ha szerkesztést kérsz a kéziratodra. Küldhetsz novellát, regényt, szakmai kéziratot! Rengeteg könyvről beszámoltunk már a blogon, amivel kis csapatommal dolgoztunk (kattints a referencia címkére). A könyvkiadásban is segítek, abban, amiben kéred; az általam szerkesztett könyveknek kijárt útja van a Libri és egyéb nagy könyvesboltokba, marketingre is sok olyan tippem van, amit a blogon nem írok meg.

Szeretek hallani az olvasóimról, írj nekem, akár kérdésed van, akár fontos mondandód, akár csak egy sziát akarsz dobni! (Ha itt üzensz nekem, azzal nem kerülsz fel a levelezőlistámra, szimplán egy e-mail érkezik a postaládámba. Ha hírleveleket és ingyenes anyagokat is szeretnél kapni, iratkozz fel!) Minden levelet elolvasok, ám ha nyakig ülök a munkában, akkor elképzelhető, hogy a levelet az asszisztensem, Ilona fogja megválaszolni, mert számomra fontos, hogy érezd, nem csak úgy az éterbe kiáltottad a szavaidat.

Tehát várom a leveled!

Leave this field blank