Tanfolyam

Krisz

Írástechnikai foglalkozások

Havonta egyszer online Skype-os tanfolyamokat tartok a Ti igényeitekre szabva, egyelőre csak hétközben, napközbeni időpontokban.

Minimum egy, legfeljebb két órás elfoglaltságra számíts. Az óra egy rövid beszélgetéssel kezdődik, ahol az adott témában tippeket osztok meg veletek. Ezeket közösen beszéljük meg, példákat mondunk rá, majd az elhangzottak gyakorlásába máris belefogunk.

Skype mellett ülünk, tehát mindenkinél lesz számítógép és a fogalmazásokat akár rögtön el is tudjuk küldeni egymásnak. A szöveget mindenki felolvassa és közösen megbeszéljük, működik-e, hogyan sikerült. Így elsőkézből, azonnal érkezik vélemény, visszacsatolás a műről – nemcsak tőlem, hanem más olvasóktól is.
A foglalkozás díja 2500 Ft. Legfeljebb hat íróval tartom az órát, hogy mindenki érdemben kaphasson visszajelzést, és egyelőre havonta 1 alkalmat tervezek. Mindig eldöntheted, részt veszel-e a következő órán, illetve lesz lehetőség bérletet váltani (10 alkalom áráért 12 órán részt venni másfél éven belül).

Házi feladatot is adok minden alkalom előtt: amit nem kötelező elvégezni, de ajánlott.

Facebookon is megtalálod az eseményeket!

Könyvkiadás-könyvmarketing workshop

2017. október 21-én megint egésznapos workshopot is tartok könyvkiadás-könyvmarketing témában! (A hírlevélből, Facebookról értesülhetsz a legújabb alkalomról.) Megnézheted a tematikát itt, a beszámolót elolvashatod itt, illetve rendelést adhatsz le itt.

Ha éppen nincs aktuális jelentkezés, akkor is nyomd meg a gombot bátran; ha hárman befizetik a workshopot, akkor egy hónapon belül egy szombati napra szervezek újabb alkalmat!

Ha érdekel a tanfolyam, kérdezhetsz, jelentkezhetsz itt is:

Share