Tanfolyam

Krisz

Írástechnikai foglalkozások (online)

Elindult az online tanfolyamom az Udemy platformon!

Ez egy kifejezetten távtanulásra kitalált, e-learning platform, ahol egy-egy foglalkozást videóval, írásos anyaggal, feladattal és kvízzel együtt találsz meg!

A foglalkozásokat bármikor elvégezheted – amint befizetted a díjat, onnantól fogva eléred az összes anyagot (sőt, a frissítéseket is!), és annyiszor nézed meg, hallgatod vissza, ahányszor csak akarod – csak internet kell hozzá.

Az egyes foglalkozásoknál minimum egy, legfeljebb két órás elfoglaltságra számíts. Az óra részben abból áll, hogy végignézed a videókat, másik részben pedig abból, hogy elvégzed a kapott feladatokat. Itt írtam többet az első foglalkozás elkészítéséről és felépítéséről!

Jelenleg az alábbi foglalkozások elérhetőek:

KNW Íróklub: technikai tippek mindenkinek, aki regényt ír, függetlenül attól, hogy most kezdi, félig készen van vagy már be is fejezte.

  1. A szereplők bemutatása
  2. A környezet bemutatása

Könyvkiadás-könyvmarketing workshop

Évente egyszer egésznapos workshopot is tartok könyvkiadás-könyvmarketing témában! (A hírlevélből, Facebookról értesülhetsz a legújabb alkalomról.) Megnézheted a tematikát itt, a beszámolót elolvashatod itt, illetve rendelést adhatsz le itt.

Ha éppen nincs aktuális jelentkezés, akkor is nyomd meg a gombot bátran; ha hárman befizetik a workshopot, akkor egy hónapon belül egy szombati napra szervezek újabb alkalmat!

Regényírás tanfolyam: KNW NOVEL SCHOOL

Háromnapos kiscsoportos munka során tekintjük át a jó regény ismérveit, hozd el a könyvötletedet, regényeddel kapcsolatos kérdéseket, mert személyre szabott, interaktív foglalkozásról lesz szó!

Az aktuális tanfolyamra itt jelentkezhetsz: http://www.krisznadasiwrites.hu/konyvek_webshop/regenyiro-tanfolyam-novel-school/

Jelentkezés

Ha érdekel bármelyik tanfolyam, kérdezhetsz, jelentkezhetsz itt is:

Contact

Jelentkezés

Ha érdekel bármelyik tanfolyam, kérdezhetsz, jelentkezhetsz itt is:

Contact

Share