Akció!

– Online írástechnikai tanfolyam – KNW Íróklub 1.: Karakterbemutatás

(1 vásárlói értékelés)

3500 Ft

A KNW Íróklub egy olyan tanfolyam, melynek foglalkozásait elvégezheted akkor is, ha a történeted közepén tartasz, és akkor is, ha még csak tervezed, vagy már éppen befejezted. Minden foglalkozás témája szűk, és ezt beszéljük meg részletesen. A videókat bármikor megnézheted, a feladatokat bármikor megoldhatod – csak internet kell hozzá meg a géped!

Leírás

A téma: a szereplők

Hogyan mutassuk be őket, hogy az olvasóban maradandó nyomot hagyjanak? Hogyan keltsünk érzelmet szereplőink iránt az olvasóban, hogyan vonjuk őt be hőseink életébe?

Minden történetnek vannak szereplői, így minden írónak érdemes megismerkedni azokkal a módszerekkel, ahogy egy szereplőt feltüntethetünk a novellánkban, regényünkben. Ezt a kérdést tettem meg az első kurzus anyagául, mert a hozzám érkező kéziratok gyakorlatilag mindegyikében azt látom, hogy a szereplőbemutatás vagy elmarad, vagy egyszerűen nem elég érdekes. Ha feltűnik a színen a főszereplő vagy egy mellékszereplő, bizonyos dolgokat érdemes elmondani róla – másokat pedig jobb nem megmutatni. De mik ezek? És hogyan mutasd be ezeket a tulajdonságokat?

Tartalom

A kurzus alkalmával megnézzük, száz évvel ezelőtt hogyan mutatták be az írók a karaktereiket, és azt is, hogyan dolgoznak a mai írók, illetve mi a mai olvasó kívánalma, hogyan szereti ő mindezt olvasni?

Mit jelent, hogy online tanfolyam?

Az internetes platformon teljesíthető kurzushoz internet kell csak – meg az időd akkor, amikor rászánod! A kurzus nettó időtartama 35 percnyi videó, amelyhez feladatok is csatlakoznak. A feladatmegoldás során a tanfolyam más résztvevőinek megoldásait is fogod látni, és te is kaphatsz visszajelzést a szövegekre!

Amint megvásárolod ezt a foglalkozást, felvételt kapsz a csoportba, ahol annyiszor nézed meg a videókat, ahányszor csak akarod!

– Online írástechnikai tanfolyam – KNW Íróklub 1.: Karakterbemutatás termékről 1 értékelés

  1. Bubrik Zseraldina

    Szerintem mindenkinek érdemes ezt a tanfolyamot elvégezni. Sokat lehet belőle tanulni. Mindegy, hogy kezdő vagy, vagy már adtál ki könyvet. Az embernek mindig tanulnia kell. A felvételek tökéletesek, a folyamat egyszerű. Ebben a tanfolyamban senki sem fog csalódni.

Mondd el a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…