Akció!

– KÖNYVTITKOK – Regényíró klub, bérlet

57999 Ft

Leírás

Tetszett a háromnapos KNW Novel School írótanfolyam, és fenntartanád a motivációt? Máshol végeztél már tanfolyamot, de többet akarsz? Szeretnél minden hónapban írókkal beszélgetni és haladni, egyre jobbá válni?

Ha folyamatos támogatásra vágysz, itt a helyed!

Jó lenne egy olyan közösség tagjának lenni, ahol mindenki épp regényt ír?

Jó lenne velük, velem beszélgetni regényírásról, dramaturgiáról, jellemfejlődésről, írástechnikáról?

Megvan a vázlatod és írod a könyved? Félig kész a kéziratod? Teljesen készen van a kéziratod, esetleg a könyved is megjelent?

Ez jó alap arra, hogy csatlakozz a KÖNYVTITKOK KLUB-hoz és részt vegyél a klubnapokon, ahol sokkal mélyebben beszélünk az írásról, mint ahogy azt egy regényíró tanfolyamon vagy az író barátaiddal megteheted. Különböző szempontokat keresünk, melyek alapján még jobb lesz az írásunk, a szövegünk, a regényünk!

A KÖNYVTITKOK egy exkluzív klubtagság!

Belépőt kapsz:

 • havi 1 klubnapra, ahol bizonyos szempontok szerint vizsgáljuk meg a saját kéziratunkat, szövegünket, vázlatunkat,
 • a zárt Facebook-csoportba, ahol azt posztoljuk, mivel haladtunk, a klubban megbeszélt tippeket továbbtárgyaljuk, és természetesen kérdezni is lehet.

Minden hónapban kapsz majd ötleteket a havi témával kapcsolatban, felkészülünk rá és feldolgozzuk azt, ezért van egy hónap két klubnap között. Ehhez kapcsolódóan – esetleg egy másik témával kapcsolatban, ami felmerül – legalább havi 1 pluszanyagra is számíts tőlem, olyasmire, mint amit a blogon írok, csak éppen sokkal részletesebben!

Mi lesz a klubnapok tematikája és időpontja?

A klubnapokat mindig szombaton tartjuk, a 10-e után következő első szombaton. A tervezett tematika:

 • 2021. november 13. Ünnepek és stilisztika. Kicsit nagyobb hangsúlyt helyezünk a hogyanra, és karácsonyi történetekről beszélünk, tanulunk.
 • 2021. november 20. Érzelmek. Milyen érzelmei vannak a szereplőknek? Mit érezzen az olvasó? Hogyan vigyem át mindezt?
 • 2021. december 11.  Visszaemlékezés és egyéb időhurkok.
 • 2022. január 15. Közös örömírás egész nap.
 • 2022. február 12. Akciójelenet. Hogyan írjak gyors, feszültséggel teli szöveget?
 • 2022. március 12. Részletes fogalmazás: mennyi az annyi? Alulírt és túlírt szövegek.
 • 2022. április 16. Információadagolás 2.
 • 2022. május 14. Motívumok, szimbolika.
 • 2022. június 11. Szinopszis írása.

A klubnapokon mindig készülök plusz érdekességgel, egyrészt egy rövid gyakorlattal vagy írói játékkal, másrészt érdekességgel kisebb témákban, pl. stilisztika, mikrokonfliktusok. A klubnapok előtt mindig adok tanácsokat a felkészüléshez, a klubnapok után pedig utánkövetjük a tematikát!

A tagsági díj befizetésével 5 klubnapra jöhetsz el a befizetéstől számított 12 hónapon belül!

A klubnapokon részt vehetsz személyesen vagy online, de egyszerre legfeljebb 12 írót várok egy klubnapon, különben nem hatékony a beszélgetés, nem jut idő mindenkire, minden szövegre. Minden nap 9-kor kezdünk, 5-kor végzünk, az ebédidő egy óra. Néha maradunk majd játszani, ha jól érezzük magunkat, pl. karácsonykor, a decemberi klubnapot már így tervezem!

Helyszín

A klub helyszíne a KNW iroda a XI. kerületben (1119, Etele út 12.). Ha szükséged van szállásra, jó áron ajánlok neked ezt is! Ha online veszel részt, a Skype alkalmazáson keresztül beszélgetünk.

Amikor a tematika és az időjárás engedi, kisétálunk a közeli Bikás parkba és piknik keretében beszélgetünk könyvekről.

A résztvevők száma korlátozott: legfeljebb 12 író vehet részt egy-egy klubnapon, ezekre a jelentkezést a Facebook-csoportban teheted meg! Fontos, hogy az egyes klubnapokra jelentkezz időben, hogy ne maradj le róla!

A KÖNYVTITKOK KLUB tagsági díja

A bérlet ára bruttó 59.999 Ft, azaz alkalmanként 12.000 Ft, amely tartalmazza tehát:

 • 5 klubnapon való részvételt személyesen vagy online!
 • A klubnap nyomtatott munkafüzetét és segédanyagát (szövegrészletek, kérdések, feladatok stb.)!
 • Részvételt a zárt Facebook-csoportban, ahol minden kérdésedre választ kapsz!
 • Havi 1 pluszanyagot jellemzően néhány ezer szóban egy olyan témáról, amit egy klubnapon megbeszéltünk vagy tervbe van véve. Gondolhatsz rá úgy, mint egy mély, szakmai cikkre, a blogon olvasott posztok többszörös részletességével!
 • Az új kiadványaimból, melyek 2021-ben vagy utána jelennek meg, kedvezményt adok!

Ha már részt vettél a KNW Novel Schoolon, vagy kaptál tőlem lektori véleményt (legalább 50.000 Ft értékben), vagy szerkesztettem a könyvedet, engedményt adok a tagsági díjból, kérd a kupont!

Ha van kérdésed, írj nekünk még ma!

Mit hozz a klubnapokra?

A kéziratodra, illetve vázlatodra lesz szükség. Az a lényeg, hogy fel is olvashass belőle, de bele is írhass. A legtöbb klubnapon elég, ha papíron van nálad a kézirat vagy egy része (ezt mindig előre kommunikálom), máskor jobb, ha a számítógépedet is hozod, rajta a kézirattal.

Mindig hozd a munkafüzeteket is!

Amikor a számítógéped is kelleni fog, legyen ez egy olyan gép, ami fogja a wifit. A tablet is jó lehet, ha a szöveg szerkesztése nem túlságosan kényelmetlen rajta. Ha nem tudod megoldani, szólj előre, megpróbálunk intézkedni ez ügyben.

Csupán egyetlen klubnapra szeretnél jönni?

Erre is van mód, kérj belépőt egy meghatározott workshopra!

Egy alkalom ára 15.000 Ft.

Ide kattints az egyedi regényíró workshophoz!

A háromnapos alapozó regényíró tanfolyam érdekel?

Ha most kezded az írást, vagy nem olvastál még regényírásról, nem vettél részt tanfolyamon, akkor elsőre a KNW NOVEL SCHOOL-t ajánlom! Ez egyben három olyan nap, amikor az alapokat beszéljük meg, a definíciókat: mi is egyáltalán az, hogy párbeszéd vagy dramaturgia. Javaslom, hogy előbb a NOVEL SCHOOL-ra gyere el, és utána csatlakozz a folyamatos klubhoz, a KÖNYVTITKOK-hoz 🙂

Inkább a könyvkiadás érdekel?

Válaszd a könyvkiadás-könyvmarketing tréninget!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„– KÖNYVTITKOK – Regényíró klub, bérlet” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .