Akció!

– Könyvkiadás-könyvmarketing workshop

18000 Ft

Leírás

A Könyvkiadás-könyvmarketing workshopot hosszú évek óta tartom. Ha szeretnéd tudni, hogyan néz ki a könyvpiac és a könyvkiadás ma Magyarországon, itt a helyed – illetve letöltheted a 2023 márciusi workshop videóanyagát!
Akár magán-, akár hagyományos kiadásban gondolkodsz, itt mindenre választ kapsz!

Témák

Könyvkiadás Magyarországon
A világjárvány sok mindent megváltoztatott, majd kitört a háború Ukrajnában, a papírárak az egekbe szöktek. Érdemes egyáltalán könyvvel megjelenni a boltokban?
Ha szeretnél tisztán látni, gyere.
Ha nem tudod, hagyományos vagy magánkiadásban jelennél-e meg inkább, gyere.
Ha már eldöntötted, de több információra van szükséged, és pontos tervet szeretnél felállítani, gyere!

A könyvpiac Magyarországon
Hová kerül a könyv ára? A szerző mennyit keres hagyományos kiadónál, illetve magánkiadásban? Kinek jó az egyik, kinek a másik? Mennyi bevétele van a szerzőnek az e-könyvből és a nyomtatott könyvből? Hány olvasó van Magyarországon, milyen példányszámban fogynak a könyvek? Hogyan néz ki a kiadás folyamata, kihez kell fordulni, ha a boltok polcain szeretném látni a könyvemet? Mennyibe kerül valójában egy könyv kiadása?

Könyvmarketing alapok
Hogyan adjunk el? Mi is a termékünk? Miben különbözik a regények és szakkönyvek marketingje? Mire alapszik egy könyvmarketing modell? Kell nekem értékesítési csatorna? Ki a célközönségem, kinek írok?

Egy jó könyv. Mi kell ahhoz, hogy egy könyv eladható legyen? Mit néznek meg az olvasók magán a könyvön, amikor kézbe veszik, illetve netes vásárlásnál, mire figyelnek, mi alapján döntenek? Hogyan érjem el, hogy az olvasó az én könyvemet vegye meg? Mitől lesz jó egy könyvcím, egy borító, egy fülszöveg, egy könyv?

Könyvmarketing alaprendszer. Mit érhetek el ingyen, illetve hirdetéssel, mit tegyek és mit ne? Mit jelent, hogy kampány? Konkrét ötletek, marketingszövegek, Facebook-szövegek és Instagram-tippek! Gyakorlati példák.

Bónusz!

Linket kapsz a KÖNYV 2019. konferencián elhangzott előadásom videójához is, melynek címe: Regénymarketing nyomulás nélkül. Beavatlak a storytelling erejébe (hogyan használd az anekdotákat marketingre), és konkrét tippeket adok a Moly reklámcélú használatához.

Díj

A teljes napos program ára 19.050 Ft – ez a díj egy órányi személyes konzultáció árába kerül, de ennél sokkal többet kapsz, hisz a teljes tudástárat megosztom veled, adatokkal, példányszámokkal, százalékokkal, pontos számolási módszertannal, hogyan kalkuláld ki a nyereségedet és a könyved árát, hogyan döntsd el, hagyományos vagy magánkiadást válassz!

Időpont

A következő Könyvkiadás-könyvmarketing workshop időpontja:

2023 őszén vagy 2024 tavaszán (egy szombati nap, 9-17h)

Helyszín

A workshop a KNW irodában lesz, de részt vehetsz online, Skype-on is!

Jelentkezz még ma!

Alternatív lehetőség!

Ha nem szeretnél várni a következő workshopig, ugyanezen az áron megvásárolhatod a tananyag videófelvételét, megkapod hozzá a workshop prezentációját is, valamint bónuszanyagként a regénymarketing videóanyagot. Írd be a megjegyzésbe, amikor rendelsz, hogy a hanganyagot kéred!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„– Könyvkiadás-könyvmarketing workshop” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .