Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Regényíró tanfolyamok

Regényt írsz? KNW NOVEL KLUB!

KNW Novel Klub

A résztvevők két okból is szeretik a háromnapos alapozó tanfolyamomat: nemcsak többet tudnak és ügyesebben írnak a harmadik nap végére, mint előtte, hanem még motivációt is kapnak az íráshoz!

Hozd el a könyvötletedet, regényeddel kapcsolatos kérdéseket, mert személyre szabott, interaktív foglalkozásról van szó! Ez a KNW NOVEL KLUB!

Az aktuális tanfolyamra itt jelentkezhetsz!

Haladó regényíró tanfolyam (Könyvtitkok Klub)

Ha tisztában vagy az alapokkal és többre vágysz, tarts velem minden hónapban egy szombaton! Minden alkalommal van egy fő témánk, ennek kapcsán olvasunk szöveget – saját szöveget és klasszikus, kortárs írók műveit. Írunk is, játszunk is!

Ha fejlődni szeretnél, csatlakozz itt!

Regényíró webinárium (online videó, e-learning anyag)

Videós írástechnikai tippek, írásos anyaggal, otthon elvégezhető feladattal!

A videókat bármikor megnézheted – amint befizetted a díjat, onnantól fogva eléred az összes anyagot (sőt, a frissítéseket is!), és annyiszor nézed meg, hallgatod vissza, ahányszor csak akarod – csak internet kell hozzá.

Az egyes videóknál minimum egy, legfeljebb két órás elfoglaltságra számíts. Az óra részben abból áll, hogy végignézed a videókat, másik részben pedig abból, hogy elvégzed a kapott feladatokat.

Jelenleg az alábbi videók elérhetőek:

KNW Íróklub: technikai tippek mindenkinek, aki regényt ír, függetlenül attól, hogy most kezdi, félig készen van vagy már be is fejezte.

  1. A szereplők bemutatása
  2. A környezet bemutatása

Könyvkiadás-könyvmarketing workshop vagy videó

Gyere hozzám könyvkiadás-könyvmarketing workshopra!

Az egész napos workshopot is megtartom évente néhány alkalommal, illetve ezek alapján állítottam össze a könyvkiadás-könyvmarketing témájú videót, ezt is kérheted!

Elmesélem, hogyan működik a könyvpiac, a könyvkiadás Magyarországon, mi ennek a menete, és megmutatom, mi az az alap, amit könyvmarketinghez javaslok – amit én is használok. Megnézheted a tematikát itt, a beszámolót elolvashatod itt, illetve rendelést adhatsz le itt.

Jelentkezés

Ha érdekel bármelyik tanfolyam vagy egyéb szolgáltatás, kérdezhetsz, jelentkezhetsz itt is:

Leave this field blank

Jelentkezés

Ha érdekel bármelyik tanfolyam, kérdezhetsz, jelentkezhetsz itt is:

Leave this field blank