Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!
Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Előadások

Krisz

Írástechnikai előadások (online videók)

Videós írástechnikai tippek, írásos anyaggal, otthon elvégezhető feladattal!

A videókat bármikor megnézheted – amint befizetted a díjat, onnantól fogva eléred az összes anyagot (sőt, a frissítéseket is!), és annyiszor nézed meg, hallgatod vissza, ahányszor csak akarod – csak internet kell hozzá.

Az egyes videóknál minimum egy, legfeljebb két órás elfoglaltságra számíts. Az óra részben abból áll, hogy végignézed a videókat, másik részben pedig abból, hogy elvégzed a kapott feladatokat.

Jelenleg az alábbi videók elérhetőek:

KNW Íróklub: technikai tippek mindenkinek, aki regényt ír, függetlenül attól, hogy most kezdi, félig készen van vagy már be is fejezte.

  1. A szereplők bemutatása
  2. A környezet bemutatása

Könyvkiadás-könyvmarketing videó

Az egésznapos workshop alapján állítottam össze ezt a könyvkiadás-könyvmarketing témájú videót. Elmesélem, hogyan működik a könyvpiac, a könyvkiadás Magyarországon, mi ennek a menete, és megmutatom, mi az az alap, amit könyvmarketinghez javaslok – amit én is használok. Megnézheted a tematikát itt, a beszámolót elolvashatod itt, illetve rendelést adhatsz le itt.

Regényt írsz? KNW NOVEL!

Háromnapos kiscsoportos előadásban tekintjük át a jó regény ismérveit. Hozd el a könyvötletedet, regényeddel kapcsolatos kérdéseket, mert személyre szabott, interaktív foglalkozásról lesz szó! Ez a KNW NOVEL!

Az aktuális előadásra itt jelentkezhetsz: http://www.krisznadasiwrites.hu/konyvek_webshop/regenyiro-tanfolyam-novel-school/

Jelentkezés

Ha érdekel bármelyik videó, előadás vagy egyéb szolgáltatás, kérdezhetsz, jelentkezhetsz itt is:

Jelentkezés

Ha érdekel bármelyik tanfolyam, kérdezhetsz, jelentkezhetsz itt is: