Akció!

. Magánkiadás előtt (e-könyv, 2024-es kiadás)

1999 Ft

A kreatív írás alapjairól – Gyakorlati kalauz könyvíráshoz, regényíráshoz

Leírás

Magnkiads-eltt-kindlecover*E-KÖNYV*

Pontosan 55 könyvírással kapcsolatos, írástechnikai tippet tartalmaz ez a kiadvány íróknak és leendő íróknak. Nádasi Krisz nemcsak az egyszerű ötleteket gyűjtötte össze, mint például hogy hogyan formázzuk meg a főszereplő jellemét, vagy milyen nézőpontból írjunk, hanem azt is, hogyan válasszuk meg egy szakkönyv, regény címét, mitől ütős egy fülszöveg, milyen írássegítő szoftverek vannak, és hogyan keressünk olyan olvasókat, akik még a tervezett kiadás, illetve a könyvkiadóknak való elküldés előtt gyorsan elolvassák a kéziratot és érdemi véleményt mondanak róla, jobbító ötletekkel. Ha egy író idegen nyelven szeretne írni, ebben a könyvben megtalálja, milyen nyelven érdemes ennek nekifogni, sőt, még azt is, milyen legyen a téma.

Bónuszként a kiadvány mellékletében mindenre kiterjedő szakirodalom-lista található, a legjobb magyar és angolnyelvű könyvekkel, blogokkal, internetes cikkekkel. Az olvasni szerető vásárló egy mindent felölelő listát talál az utolsó oldalakon arról, hogy hol és hogyan lehet ingyen e-könyveket letölteni, olvasni.

Mindenkinek szól ez az e-könyv, aki jól akar írni – legyen szó akár levélről, novellaíró pályázatról, egy vállalkozást népszerűsítő szakkönyvről vagy egy komplett regényről. Még a költők is találnak benne hasznos tippeket!


A kiadvány tartalma némi átfedésben van a HOGYAN ÍRJUNK KÖNYVET? tartalmával. Akkor válaszd a MAGÁNKIADÁS ELŐTTöt, ha egy gyors tipplistát keresel, ahol külön pontokba szedve találod meg a regényírásra és minden egyéb könyvre vonatkozó ötleteket.

Ennek a könyvnek érdekessége az idegen nyelvű könyv írásáról szóló fejezet, valamint a masszív melléklet rengeteg linkkel. Ezek a részek nem szerepelnek a HOGYAN ÍRJUNK KÖNYVET?-ben.


Olvasói vélemény:

Nagyon tetszenek a használható, részletes útmutatók a karakterek kidolgozását, és a többi gyakorlati dolgot illetően. Az is nagyon tetszik, hogy mások műveivel, munkásságával is segítesz, Gárdonyi naplóját olvasva pedig egyenesen úgy éreztem, felbecsülhetetlen élményt kaptam! Eddigi ösztönös írásaimban az összes lehetséges, és általad is vázolt hibát elkövettem, amit csak lehetett. Kezdve a tervezés és a karakterek részletekbe menő, pontos megformálásának hiányával, a nézőpontok keverésével, az E/1- ben megírt unalmasnak ható filozofálgatásokkal, stb. A “Magánkiadás előtt” – ből rengeteg motiváló irányt és előremutató tanácsot kaptam, remélem, már csak meg kell várnom, amíg a fejemben kavargó zűrzavar lecsitul és kikristályosodik bennem, és korszakalkotó ötletekkel párosul. – Anita

*E-KÖNYV*

Felújított, 2024-es kiadás!

Fizetés után e-mailben, epub formátumban kapod meg.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„. Magánkiadás előtt (e-könyv, 2024-es kiadás)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .