Akció!

. Hogyan írjunk könyvet? (e-könyv)

3000 Ft

Gyakorlati kalauz  fogalmazáshoz, irodalmi és szakmai szövegek írásához

Leírás

HogyanIK-kindlecover*e-könyv*

Az írást meg lehet tanulni?

Igen!

Kreatív írás, novellaírás, könyvírás, blogposzt, levél, iskolai fogalmazás, esszé írása – a kiadvány minden kérdésre válaszol. Ez az egyedülálló szakkönyv bevezeti az olvasót nemcsak a regényírás, hanem az általánosságban vett írás titkaiba is. Nádasi Krisz író, szerkesztő azt vallja, hogy a fogalmazás is egy olyan készség, ami gyakorlással és tanulással fejleszthető.

Krisz megmutatja, hogyan nézzünk a műveinkre madártávlatból, mondandónkat hogyan tagoljuk részekre, majd elrepít bennünket a szavak, betűk világába is.

Könyv vagy egyéb fogalmazás tervezése

Műfaji tanácsok

Írástechnika

Írói gyakorlatok, feladványok, példák

Saját kéziratunk szerkesztése

Könyvcím és fülszöveg írása

Gyakorlati tippek

Nádasi Krisz író és szerkesztő. Írástechnikai, illetve irodalmi rovatot vezet különböző portálokon, tanácsadással, oktatással foglalkozik; intézményesített formában, állami ösztöndíjjal vesz részt fiatal írók mentorálásában. Írástechnikai blogjának olvasói 90%-ban visszatérő vendégek, korábbi e-szakkönyvei vezetik a tankönyv kategória eladási listáját. Jelent meg könyve hagyományos kiadásban és magánúton is. Hitvallása, hogy mindenki, aki szívesen ír, megérdemli a bátorítást és támogatást – és persze a tudást.

“Hurrá, végre itt a várva várt segítség!

Érettségizők, felvételizők, leendő és pályakezdő írók, bloggerek kalauza e könyv. Szórakoztató fogalmazási, szerkesztési gyakorlatokkal, kincset érő tippekkel vezet be minket Krisz az íróvá válás fortélyaiba. Vidám tánclépesekkel keringőzünk az irodalmi igényesség tükörparkettjén. Hiánypótló mű, már nagyon régen vártuk a magyar könyvpiacon!

Jó játékot, jó szórakozást, jó írást kívánok az olvasónak – ezzel a könyvvel biztos sikerre számíthat.

Vigye haza még ma!”

Otta Katalin irodalomtanár és drámapedagógus, lektor

Az e-könyvet epub formátumban, fizetés után kapod meg. Egy linket küldünk, melyről pontosan egyszer nyithatod meg a könyvet, így fontos, hogy azonnal lementsd majd. Ha PayPallal fizetsz, azonnal kapod a linket, átutalással pedig legfeljebb egy munkanapon belül.

Első kiadás

Az e-könyv a 2016-os első kiadás elektronikus változata. A második kiadásból nem készül e-könyv, ezt kizárólag nyomtatott formában bocsátom rendelkezésre.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„. Hogyan írjunk könyvet? (e-könyv)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .