Akcióterv szakkönyvíráshoz (docx és pdf)

Ft

Leírás

Olvastad a szakkönyvírásról szóló kiadványomat?

Az „Írj könyvet arról, amihez értesz!” c. kiadványomban ígértem neked, hogy a honlapomról ingyen letölthetsz hozzá egy akciótervet. Nos, ez itt az ígért akcióterv, és tényleg ingyen a tiéd lehet!

Tervezd meg a szakkönyved írását!

Ha a kosárba teszed a terméket, két linket kapsz. Az egyiken egy docx fájlt találsz, amit a számítógépeden megnyitva az egyes kérdésekhez annyi szöveget írhatsz be, amennyit csak szeretnél.

A másik egy pdf fájl, amit kifejezetten a célból terveztem, hogy kinyomtathasd és kézzel kitölthesd. Azokhoz a feladatokhoz, tevékenységekhez, amelyekhez ötletelés tartozik, annyi üres helyet találsz, amennyit kb. célszerű foglalkozni egy-egy kérdéssel, így maximalista olvasóknak melegen ajánlom!

Az akcióterv tartalmazza a lépéseket a könyvírás teljes folyamatára nézve. Az ötletelés, tervezés, a megírás és a befejezés mind benne van, hivatkozva az „Írj könyvet arról, amihez értesz” megfelelő oldalaira.

Ez az akcióterv mindig is ingyenes lesz. Mindazonáltal az én szellemi tulajdonomat képezi, így ne add tovább, ne küldd tovább és ne használd fel másra, mint a saját könyved megírására. Köszönöm, hogy ezt tiszteletben tartod!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Akcióterv szakkönyvíráshoz (docx és pdf)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .