Könyvszerkesztési segédlet (pdf)

1999 Ft

Szerkesztési segédlet történet, szakkönyv, novella, cikk megírása utáni saját javításhoz. Egyedülálló, saját fejlesztésű KNW módszertan alapján!

(nyomtatható dokumentum)

Leírás

* nyomtatható pdf *

A „Hogyan írjunk könyvet?” című írástechnikai szakkönyvben részletesen leírom azt szerkesztési módszertant, melyet saját magam fejlesztettem: a könyveim írása és szerkesztése közben alakítottam ki, felhasználva ötleteket az általam tanultakból. Ez a modell tudomásom szerint páratlan, semmilyen nyelven nem láttam ennyire átfogó módszertant.

Ehhez a módszertanhoz ellenőrzési listaként használhatod a segédletet, de ha nem vásároltad meg a „Hogyan írjunk könyvet?”-et és gyors segítségre van szükséged a műved áttekintéséhez, akkor is használható.

A segédlet nem e-könyv, hanem egy pdf formátumú, nyomtatható dokumentum. Javaslom minden egyes könyved első változatának elkészültével kitölteni! (Ugyanez a segédlet szerepel az „Írói jegyzetek” című történettervezési könyvben is.)

Azért adom át Neked, mert azt szeretném, hogy a lehető legjobb minőségű kéziratot add ki a kezedből, ha majd oda kerül a sor.

Szerkesztésre fel!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Könyvszerkesztési segédlet (pdf)” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .