Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Mindjárt indul az írás hónapja, a NaNoWrimo!

Hallottál már a NaNoWrimóról? Ez a National Novel Writing Month rövidítése, vagy ha úgy tetszik, beceneve. A kezdeményezés lényege, hogy novemberben írjunk sokat (írjunk 50.000 szót), és ehhez hozzátettek az esemény kitalálói egy weboldalt is, ahol Facebook-szerűen gyűjthetsz írós barátokat, fórumozhatsz velük, szócsatát lehet vívni, és lesznek személyes együttírások is országszerte!

Csatlakozz és meglátod!

A weboldal angol nyelvű, de a könyved természetesen íródhat bármilyen nyelven, és az sem baj, ha nem sikerül az 50.000 szó, mert fergeteges élmény a virtuális együttírás (no meg nem csak virtuális, erről többet majd ott!), még vesztesként is megéri.

Kezdd azzal, hogy leírsz magadról pár dolgot a “bio”-ban, megadsz egy mondatot a készülő regényedről, és felveszel írótársakat (writing buddy). vegyél fel engem is, vissza foglak jelölni! A felhasználónevem: knadasi.

Viszlát a Nanón!

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .