Akció!

. Kampánytervezési segédlet könyvkiadáshoz

1999 Ft

Leírás

Megírtad a könyved?

Közeledik a kiadása?

Megvan már a kampányterved? Hogyan fogsz előrukkolni ezzel a könyvvel?

A könyvmarketingről írtam egy teljes e-könyvet, de az „Írj könyvet arról, amihez értesz!” című, szakkönyvkiadásról szóló könyvem megjelenésekor készített kampányterv alapján összeállítottam egy olyan segédletet, amit te is használhatsz a saját könyved kiadásában!

Regényhez, szakkönyvhöz, verseskötethez, novellákhoz!

E-könyvhöz, nyomtatott könyvhöz!

Ez a tervezési segédlet két fájlból áll.

1) Excel táblázat

Ebben megtervezheted, hogyan kommunikálod a könyved készülési folyamatát. Ötleteket találsz benne, valamint azt is, hogyan szabd testre az egyes akciókat. Három anyagot tartalmaz:

  • Az első fülön találod az előkészítő fázis könyvmarketing tevékenységeit. Megtervezheted, hány hónappal a megjelenés előtt mit tegyél.
  • A második fülön a könyv megjelenési dátuma előtti 30 nap akcióit tervezheted meg. Megmutatom, milyen lehetőségekkel számolj, milyen tartalmat tegyél közé, mégis tökéletesen testreszabhatod ezt a hónapot.
  • A harmadik fülön megmutatom, pontosan milyen volt az „Írj könyvet arról, amihez értesz!” kampánya.

2) Nyomtatható kampányterv (pdf)

Készítettem egy pipálható listát azoknak, akik nem szeretnek a könyvmarketing tervezésével bíbelődni, és gyors megoldásra van szükségük. Felvázoltam néhány ötletet a megjelenés előtti hónapokra, valamint adtam egy konkrét akciólistát a kampány hónapjára.

A pdf tartalmaz egy üres pipás oldalt is, amit felhasználhatsz a fix lista kiegészítésére, vagy teljes egészében egyedi kampánytervet vázolhatsz fel rá.

Ne adj ki könyvet kampányterv nélkül!

Akár magánkiadásban jelenik meg a könyved, akár hagyományos kiadónál, gondolkodj előre, és tedd láthatóvá a könyved az interneten!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„. Kampánytervezési segédlet könyvkiadáshoz” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Érdekelhetnek még…