Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Így nyerhetsz „Hogyan írjunk könyvet?”-et!

Kedves Olvasóim!

HIKppSzeretnétek ajándékot kapni tőlem?

És mit szólnátok egy nyereményjátékhoz?

A Molyon és a Goodreadsen nagyszabású játékot indítottam. Megnyerhetitek a legújabb írástechnikai szakkönyvem nyomtatott változatát, amihez mindössze annyit kell tenni, hogy:

1. Kívánságlistára vagy várólistára teszed a könyvet (Molyon itt, Goodreadsen itt),

2. Letöltöd (itt) az ajándék belolvasót (egyet vagy többet):

  • Hogyan írjunk könyvet? – Gördülékeny fogalmazás: 20 oldalnyi tipp arról, miként csavarintsd úgy a szavakat és mondatokat, hogy cikkeid, történeteid olvasói falják a betűket.
  • Hogyan írjunk könyvet? – A jó párbeszéd titka: ez a beleolvasó tartalmazza a teljes, párbeszédírásra vonatkozó fejezetet a könyvből. Minden titok lelepleződik!
  • Hogyan írjunk könyvet? – Műfajok: Az általános írástechnikai tippeken túlmutató fortélyok szépirodalmi mű, rövid történet, újságcikk és blogposzt, verseskötet, szakkönyv, romantika és krimi, rejtély írásához.

3. Ha Goodreadsen vagy tag, ott értékeled a könyvet a beleolvasó és a tartalomjegyzék alapján. (A Molyon kizárólag teljes könyv elolvasásával lehet ajánlót írni – ha látszik a szövegből, hogy nem olvastad ki az egész könyvet, bizony törlik/rejtik az értékelést!)

4. Elindítottam az Instagram profilomat is, gyere és kövess!

5. Ha megosztod a játékról szóló Facebook-posztomat, valamint meghívod az oldalra a barátaidat, akiket érdekel a könyvírás, szakkönyvírás, fogalmazás, egy plusz könyvet is kisorsolok, amint elérjük az 1000 követőt!

Ha a Molyon szeretnéd megnézni a nyereményjátékot, kattints ide.

Hamarosan a Goodreadsen is fent lesz!

A játék 2016. június 30-ig tart!

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .