Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Készül az iroda

A szeptember rémesen hektikus számomra: nemcsak a szerkesztési, lektori munkáimat végzem, de hónap elején elkezdtük az iroda felújítását is.

Szerintem pontosan el tudod képzelni, milyen bonyolult a helyzet, hisz biztosan te is költöztél már, és valószínűleg volt dolgod egyrészt mesteremberekkel, másrészt abban is lehet némi tapasztalatod, hogy az építési projekt mindig csúszik.

Nos, hát én azt gondoltam, hogy két-három hét alatt kényelmesen be lehet fejezni ennyi munkát, de már három hete folyik a munka a helyiségekben és még mindig nem látom a végét. Azt viszont igen, hogy szép lesz – mivel panellakásról van szó, ezért tapéta lesz a falakon, és nagyon szépeket vettem, illetve van már néhány hozzáillő, izgalmas bútordarab is!

Ilyen kanapé lesz a dolgozószobában

A legjobban a konzultációs szoba kialakítását várom, ugyanis ezt a helyiséget William Morris Epertolvaj című dizájnja jegyében rendezzük majd be. (Hogy tetszik?)

William Morris Epertolvaj című dizájnja

De hadd meséljek kicsit a munkáimról is!

Egyrészt most fejeztem be M. Kovács Melinda nagy sikerű magas irodalmi művének, A kételyen túl folytatásának szerkesztését. Az írónő ezúttal azt boncolgatja, van-e visszaút egy megfáradt házasságból – mesélek róla többet, ha megjelenik!

Lektoráltam regényt dél-amerikai politikai krízisről, mesés fantasyt tükrökkel és liliomokkal, romantikával átszőtt rejtélyt, valamint még egy fantasyt, melyet a Biblia ihletett. Ami azt illeti, közben olvastam is egy fantasyt, aminek kapcsán hamarosan cikk is megjelenik itt a blogon, így ha ebben a műfajban alkotsz, látogass vissza pénteken!

A kéziratok véleményezése kapcsán még egyszer kiemelném: nem azt írom le, mondom meg neked, mi a rossz a könyvedben, hanem hogy mit javíts rajta ahhoz, hogy a célközönséged igazán fantasztikusnak tartsa, sok csillagra értékelje a Molyon, Goodreadsen, vásárlási oldalakon – és keresse a többi könyvedet is. Szóval ha még nem kértél tőlem lektori véleményt, keress nyugodtan!

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .