Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Érdemes bejelentkeznem a KÖNYV 2020 konferenciára?

Micsoda kérdés – 30 író és vállalkozó beszél a könyvkiadásról, szerintem nem kérdés, hogy ott a helyed!
A regényírás nem lesz fő szál, szerintem csak Nemere István és én beszélünk erről, inkább a kiadáson lesz a hangsúly.

Milyen előadások lesznek a KÖNYV 2020 konferencián?

Csak online marketingről szól majd hat előadás. Nyíri Zoltán kifejezetten Facebookos márkaépítésről beszél, Debreceni Gergely a YouTube-on való sikerességről. Ha videókészítésre adnád a fejed, akkor Soós Zoltán előadása lesz neked való, amiben azt meséli el, hogyan ne félj az előadástól. Hallgathatsz előadást a pénzügyekről, a márkaépítésről, a bőségben gondolkodásról, a felmérésekről, értékesítési szöveg írásáról. Egy tavalyi résztvevő, Goodwill Barbara elmeséli, hogyan hatott rá a tavalyi konferencia és mi minden történt vele az elmúlt egy évben.

Nádasi Krisz a KÖNYV 2019 konferencián

Mikor?

Május 25. és 30. között nézheted meg a videókat ingyen, de ha nem szeretnél egész héten a képernyő előtt ülni, akkor a korlátlan hozzáférés ára csupán 4990 forint. Egy ideig. Csaba egyre emeli majd a videójegy árát – ha csak az utolsó nap döbbensz rá, hogy jó lenne (újból) megnézni valamit, akkor már 30.000 forintba fog kerülni a jegy. (Minden árszinten kapsz még hozzá egy jó adag bónuszt is!)
Ha ingyenes regisztrációt választasz, minden előadást egy adott időablakban nézhetsz majd meg. Hogy melyik nap ki beszél és miről, ezt majd aznap reggel kapod meg!

Krisz miről beszél majd a KÖNYV 2020 konferencián?

Csatlós Csaba, a konferencia szervezője arra kért, legyen a téma a regénymarketing itthon és külföldön. Én pedig leástam egészen az alapokhoz, és arról állítottam össze az előadásomat, hogy ha jó a könyv, akkor lesz sikeres. Ugyanis szuper marketinggel egy rossz könyvet is eladhatsz – egy darabig. Éppen addig, amíg híre nem megy, hogy rossz. És pontosan ugyanez érvényes a jó könyvre is: ha kiteszed az olvasók elé, és ők szeretik, akkor beszélnek majd róla, akkor többen olvassák el, mert hamarabb teszed várólistára azt a könyvet, amit a barátod ajánl, mint azt, amit egy blogon látsz meg.
Tehát a sikernek csak az egyik része a jó marketing. Épp ugyanilyen fontos, sőt, még fontosabb a jó könyv. Mert ha egyszer jó a könyved, akkor az az olvasó, akit megfogtál, veled marad. Örökké.

Nádasi Krisz a KÖNYV 2020 webkonferencián

Tehát a rendelkezésemre álló időben példákkal mutatom meg neked, milyen legyen – és milyen ne legyen a történet felépítése ahhoz, hogy ez jó alap legyen. Mert ha az alap jó, onnan már több az esélyed, hogy az olvasók szeretni fogják.

Az én előadásom május 27-én, szerdán délután lesz megtekinthető a 15:00 és 16:30 közötti időablakban.

Ha még nem kérted a jegyedet, itt iratkozhatsz fel érte. Az ingyenes jeggyel korlátozott idő áll rendelkezésedre, hogy megnézd az előadásokat, de ha videójegyet veszel, bármikor, bármennyiszer megnézheted az összes videót, és további bónuszokat is kapsz!

Miért nézd meg az én előadásomat?

Mert a téma fontos. És az előadás végén beszélek egy egyedülálló lehetőségről, valamint a konferencia hallgatóinak adok egy eszméletlenül nagy kedvezményt nyújtó kuponkódot. Regisztrálj gyorsan és nézd meg, mi ez!

Nádasi Krisz a KÖNYV 2019 konferencián

Hogy egy cikkemről se maradj le, iratkozz fel a hírlevelemre!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .