Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Nyári játék!

Nálam járt ma egyik kedves felvidéki ügyfelem, Kucsora Zsolti, akinek hétfőn jelenik meg a debütkötete – nem akármilyen könyv ez, hanem az első magyar autós kalandregény!

Kucsora Zsolt és az Eclipse

Zsolti ügyet intézett itt Budapesten, és ha már úgy alakult, beugrott egy kötettel – és arra is emlékezett, hogy a Cserszegi fűszeres a kedvenc borom, hát ebből is hozott egy palackkal. (Ezúton is köszönet, drága Zsolti!)

És Kucsora Zsolt: Eclipse c. könyve, no meg a bor

Amikor Zsolti kocsija elporzott a ház elől, beraktam a bort a hűtőbe, én pedig leültem, és… azon gondolkodtam, vajon te, kedves blogolvasó, tudod-e, el szoktam-e vajon olvasni azokat a könyveket, melyeket szerkesztek?

Nos, így pattant ki a fejemből az ötlet, hogy nyárra játékot hirdetek!

A játék lényege, hogy gondold végig, szerinted mit teszek azokkal a könyvekkel, amelyeket én szerkesztettem? Hová rakom őket, elolvasom-e őket? Kerek mondatokban fogalmazd meg, szerinted mi lesz az ügyfeleim könyvének sorsa énnálam!

A játék színtere a Facebook, ott várom a válaszodat hozzászólásban!

És mit nyersz?

Valami olyasmit, aminek remélhetőleg nagyon fogsz örülni és nagy szükséged is van rá:

Egy egyórás konzultációt!

A konzultáció Skype-on történik, vagy személyesen Budapesten. A nyertessel egyeztetem majd a helyszínt és időpontot, a konzultáció a nyertes személyének kihirdetésétől számítva 90 napig használható fel, semmi egyéb termékre vagy szolgáltatásra nem váltható, no meg készpénzre sem. Játszhatsz akkor is, ha már leegyeztetett időpontunk van, és akkor is, ha részt veszel a mentori programban!

És a határidő?

Hát ebben is kicsit formabontó leszek, ugyanis most 1868 kedvelője van a Facebook-oldalamnak, és akkor választok nyertest, amikor 2019 kedvelője lesz!

Ezt a számot kábé év végére érnénk el a természetes növekedéssel, így ha mihamarabb nyerni szeretnél, hívd meg az ismerőseidet a KNW-oldalra!

Ki nyer?

Aki a legpontosabban találja el, mit kezdek a szerkesztett kötetekkel. Most leírom egy papírra, amit majd csak a 2019. Facebook-követő jelentkezése után nyitok ki; és azok között a hozzászólók között, akik a legközelebb állnak az igazi válaszhoz, sorsolással döntök majd.

Ebben a borítékocskában van a megoldás!

Jó játszást!

A link még egyszer: itt írd meg a tippedet!

Ja, és Zsolti könyvét Szlovákiából innen rendeld meg, Magyarországról innen, de majd még írok erről is cikket!

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Egy kis gondolat “Nyári játék!”