Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Újra könyvkiadás-könyvmarketing workshop!

Hamarosan újra KÖNYVKIADÁS-KÖNYVMARKETING WORKSHOPot tartok!

Szeretettel várlak 2017. október 21-én, szombaton Budapest belvárosában egy gyakorlatias előadásra, ahol arról beszélgetünk, hogyan érdemes ma Magyarországon könyvet kiadni!

Lesz szó a könyvek áráról, a várható bevételről, a kiadás folyamatáról, azaz hogyan intézd a könyved kiadását te magad, és átvesszük a könyvmarketing alapokat is. A részletes tematikát itt találod!

Az előző workshop nagyon jól sikerült, íme néhány ügyfélvélemény:

A hamarosan megjelenő könyvem minél szélesebb körben történő eljuttatásához rengeteg gyakorlatban alkalmazható tippet kaptam. Hasznos információ volt a kiadói lehetőségek közötti választás, a terjesztési platformok, a médiába történő bejutási lehetőségek, a közösségi média minél hatékonyabb alkalmazása, és mindenek felett egy olyan látásmód átadása, amivel sokkal hatékonyabban tudunk döntéseket hozni a könyvmarketing területén.
Sokszorosan megérte az árát!!! Úgy éreztem, hogy a tematika egyrészt kötött,másrészt szabadon is alakul. Mindent hallottunk, amit terveztetek, hogy elmondjátok és jóval többet is. Talán sok info is volt, ha a jövőben jobban lehet az egyes emberekkel foglalkozni (úgy, mint az elején a bemutatkozás, az nagyon jól megalapozta a hangulatot, közös munkát), és együtt ötletelhetünk a többiek és a saját projektünk kapcsán, még nagyobb lehetne az élmény 🙂 – Lakatos Zsuzsa

A tréning nagyon is megérte az árát – ezt közgazdászként, a “költség-haszon elv alapján” is mondom: nagyon sok hasznos információt, segítséget kaptam. Rájöttem (igazából éreztem már, de megerősítettetek ebben, és ez fontos), hogy esetemben nem a könyvírás a végcél (bár cseppet sem mellesleg imádok írni), hanem ez az eszköz. Erre építhetem az egyébként is tervezett online oktatóanyagomat, amire pedig alapozhatom a tanácsadói tevékenységemet is. Ebben az elhatározásban sokat segítettetek! Krisz, te megmutattad az utat azzal, hogy konkrét számokkal bizonyítottad, milyen bizonytalan és vékonyka szelet kenyér a könyvírás, viszont tálalhatunk hozzá más “fogásokat” is, egy könyvmarketing kampány lehetséges/ajánlott forgatókönyvéről szívesen hallanék, olvasnék  még többet. A kész könyvemmel pedig majd – ha nem bánod – téged kereslek meg Krisz, nagyon kíváncsi lennék a véleményedre (a “dorgálósra” is, persze). Nagyon köszönöm a tegnapi napot! (A többi reményteljes írópalántának pedig a jókedvet és az inspirációt!) – Sinka Júlia

Nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy még a könyvírás kezdetén Rád találtam. Mivel már ekkor gondolkodni kell a könyvkiadás lehetőségeiről, folyamatáról, számomra fontos volt, hogy ezzel kapcsolatban tovább bővítsem eddigi ismereteimet. Különösen tetszett, hogy a workshop anyagát mindannyian megkaptuk kinyomtatva, mert így valóban Rád tudtunk figyelni, nem a jegyzetelésre koncentráltunk. És nem mellesleg bármikor újra átolvashatjuk, tanulmányozhatjuk és így visszaemlékezhetünk az ott hallottakra.

Rendkívül hasznos információkat kaptam. Személy szerint nagyon érdekelt a Facebook oldal felépítése is, így a tudásanyag hatására sok mindent ,,újraterveztem” ezzel kapcsolatos elgondolásomban. 🙂 Továbbá nagyon örültem, hogy a kevés idő és a nagy létszám ellenére egyéni, saját kérdéseinkre is választ kaptunk. Hihetetlen, hogy ez is belefért ebbe az egy napba… 🙂 Fantasztikus! 🙂 Bízom benne, hogy lesz még alkalom (esetleg egy újabb workshop) a találkozásra és nagyon örülök, hogy megismerhettelek Benneteket!!! Köszönök MINDENT! – Böszörményi Lotti

Gyere te is, szuper környezetben leszünk (nem ebben az irodában, aminek a képeit kedvcsinálóként betettem), hozd a kérdéseidet és mindent megbeszélünk. Egy órányi konzultáció árából annyi motivációt és tudást kapsz, amiből sokáig építkezhetsz!

Jelentkezz még ma, mert legfeljebb 20 íróval hatékony a workshop!

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről!

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .