Krisz Nadasi writes – Az írás a szenvedélyem. És az, hogy Te is legyél író!

Gyakorolj te is minden nap – érkezik a Grafomán ötlettár nyomtatott kiadása!

Januárban még e-könyvként jelent meg a Grafomán ötlettár, most pedig büszkén jelentem, hogy készülőben van a nyomtatott kiadvány is! Jelenleg még csak tördelünk, de belátható időn belül elérhető lesz a nyomtatott kiadás, addig is előrendelési áron megveheted a füzetet, és amint kész van, máris küldjük neked.

Mi a Grafomán ötlettár?

Ha szeretsz magadról írni, ha szereted azokat a kérdéseket, amelyek elgondolkodtatnak önmagaddal kapcsolatban, akkor jó barátod lesz a GRAFOMÁN ÖTLETTÁR. Ez egy olyan többszáz kérdéses ötletgyűjtemény, amelynek a legtöbb felvetését használhatod önismereti naplózásra, és mindet használhatod a történeteid fiktív hőseinek jellemformálására és a velük történtek leírására.

Hogyan működik a Grafomán ötlettár?

A kiadvány több, mint 600 kérdéssel szolgál a naplóíróknak, regényíróknak, novellistáknak. A személyes kérdésektől az egyszerű, hétköznapi szituációkig rengeteg témát lefed. Annak, aki csupán szeret kérdésekre válaszolva naplózni, ugyanúgy hasznos kiadvány, mint egy írónak. Egyrészt ezen történetek mentén el lehet indulni, és később ki lehet egészíteni, vagy ezen rövidebb írásaidat beleemelheted már meglévő regényedbe. A kérdések nagyon jól szolgálnak jellemformálásra is, hiszen leírhatod, egy-egy szereplőd mit tenne a leírt szituációban – ez pedig jól jön, ha később a történetedben meg kell határozni, hogyan viselkedik.

A könyvben pontos útmutatót adok, hogyan használd ezt a 600 kérdést. Ha naplózol, ahhoz adok módszertant, ha novellázol vagy regényt írsz, akkor ahhoz!

Előrendelhető a Grafomán ötlettár nyomtatott kiadása!

Kinek ajánlom?

Ha az a típus vagy, aki az önismereti játékokat is szereti, és hobbija a novellázás vagy regényírás, akkor mindenképp ajánlom neked ezt a kötetet!

Ha naplót nem írsz, és az önismereti oldal nem vonz, de sztorikat igenis szeretsz írni, akkor ihlettárként javaslom!

Ha csak az önismeret és a naplózás érdekel, akkor az új könyvem egy része nem lesz neked releváns, de az önismereti kérdéseket imádni fogod, és biztos találsz köztük olyat, amire még nem írtál naplóbejegyzésben választ. Remélem, olyan sokat, hogy a következő naptári éved Grafomán ötlettáras naplózással telik majd!

A nyomtatott kiadás azoknak szól, akik szívesebben olvassák papír alapon a kérdéseket. Ugyan a bejegyzéseknek nem hagytunk külön helyet, de hirtelen száll meg az ihlet, le tudod írni a gondolataid a sorok közé vagy a margóra, akár pár szóban meg is tervezheted a történeted szerkezetét, amit aztán később megírsz.

A kiadás még nem jelent meg. Ha előrendeled, kedvezőbb áron juthatsz hozzá, és amint kész a kiadvány, mi kiküldjük neked! A munkafüzet könyvesboltban egyelőre nem lesz kapható, ha megspórolnád a postaköltséget, gyere el érte hozzánk személyesen!

Itt tudod előrendelni a Grafomán ötlettár nyomtatott verzióját:

Ha még nem iratkoztál fel a hírlevelemre, kattints ide, hogy megkaphasd a legfrissebb híreket, értesülj az új blogcikkekről! Ha tanfolyam érdekel, kattints ide, ha pedig a kéziratodra szeretnél véleményt vagy szerkesztést kérni, ezen az oldalon találsz több infót.

Megjegyzés hozzáfűzése

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .